13. juni 2014

Helgelektyre(47)


I helga skal jeg lese videre i tre bøker og det er disse:
Mapuche - Caryl Férey
Darhlah: 172 timer på månen - Johan Harstad
Den lange, hvite skyens land - Sarah Lark

Vet ikke om jeg blir ferdig med Mapuche denne helga heller. Den får ta tiden den tar. Darlah: 172 timer på månen kommer jeg muligens til å lese ferdig i natt. Og Den lange, hvite skyens land kommer jeg nok ikke til å bli ferdig med i helga. Vi får se. Det er en murstein på over 700 sider, men heldigvis er jeg vant til tykke bøker og mursteiner skremmer ikke meg.

Og i morgen kveld (altså fredag kveld) skal jeg selvfølgelig se filmen Fredag den 13. Originalen (for jeg hater remakes). Har en sær tradisjon å se den originale Fredag den 13 på samme dag som tittelen. 

Hva leser dere i helga?

God helg.

4 kommentarer:

 1. Spennende bøker du holder på med, Stål likte jeg godt. Hvorfor leser du så mange av gangen? Selv foretrekker jeg å lese dem etter hverandre :) I helgen skal jeg lese Monday to Friday Man og lytte til Sherlock Holmes - fyker til London nå, dette var siste ord før jeg logger av :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Likte Stål godt selv. Jeg leser i "mange" bøker, altså tre bøker "samtidig" fordi jeg klarer bare ikke å holde meg til bare en bok. To av bøkene har jeg på stua og den ene på soverommet og da slipper jeg å drasse med meg bøkene hit og dit hele tiden. Og dessuten trenger jeg litt forandring når jeg leser. Er vel så nysgjerrig at jeg klarer ikke å holde meg til bare en bok av gangen.

   Håper du får et fint opphold i London:)

   Slett
 2. Mapuche står jeg på vent på biblioteket for. Og Darlah har jeg lest. Den ble delt ut gratis til alle ungdomsskoleelevene for noen år siden :-) Jeg leser Mannen fra Primrose Lane om kvelden og skal fortsette med bøkene til Simon Stranger om dagen. Ellers kommer barnebarnet mitt denne helgen og da blir det lesing av barnebøker :-) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at ungdomsskoleelever får så fin tilgang på bøker av og til. Kanskje det hjelper å øke leselysten deres, så det var slett ikke dumt.

   Er meget spent på hva du syns om Mannen fra Primrose Lane. Leste den i forrige måned og syns det var både en spennende og annerledes krimbok.

   Ha en fin helg med barnebarnet ditt og lesing:)

   Slett