26. august 2016

Helgelektyre(156) Meningsløst innlegg

The Stepford Wives - Ira Levin
Syndenes forlatelse - John Hart
The Drawing of the Three (The Dark Tower, #2) - Stephen King

Forrige helg begynte jeg på The Stepford Wives av Ira Levin som jeg liker godt, spesiell er den også. Og natt til mandag leste jeg ut The Crossroads av Niccolò Ammaniti og begynte samme natt så vidt på Syndenes forlatelse av John Hart. Jeg har ikke kommet så langt i den, men noe sier meg allerede at den kommer ikke til å være like god som Ved elven og Brødrene fra Iron House. Litt synd siden jeg er glad i John Hart ellers. Han er ikke bedre enn Stephen King, men John Hart er en av de bedre thrillerforfatterne der ute. Og jeg skal fortsette å samlese The Drawing of the Three av Stephen King som er bok to i The Dark Tower serien.

Denne uka har jeg lest skrekkelig lite, spesielt de tre siste dagene. Da har jeg nesten bare sett på bøkene istedet for å lese dem. Istedet for å lese har jeg fargelagt mye, sett noen filmer og spilt både PC og Nintendo - spill. Gjort alt annet enn å lese. Nesten som om jeg har unngått det, men sånn er det når man havner i en "reading slump," og det er ikke første gang. "Reading slump", altså at man er rammet av dårlig leselyst kan vare i noen få dager til flere uker. Det varierer veldig. Håper å få opp leselysta til helga, men skal ikke love noe som helst. Tar det som det kommer.The Stepford Wives, Syndenes forlatelse og The Drawing of the Three, er i hvert fall bøkene jeg skal fortsette med om jeg vil lese noe i det hele tatt.

Dette er vel det kjedeligste og det mest meningsløse helgelektyreinnlegget jeg noen gang har skrevet, men som Oasis sier: Whatever ....

Og mye av det man gjør ellers er stort sett meningsløst det også, men må gjøres likevel.

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?  

Filmer sett siden sist helg: 
Sinister 2 (2015)
Inside Out (2015)
Honey, I Shrunk the Kids (1989)
Das Boot (1981)

Jeg så Das Boot i går kveld og visste ikke at den varte i 3 t og 28 min før jeg hadde satt den på, men ingen problem. Har da sett mange langfilmer før. Så jeg så hele greia.

(Filmene er fra egen samling fordi jeg er og blir motstander av Netflix. Jeg nekter å ha Netflix for synes det er synd at alt skal være så digitalt. Vil heller ha personlig samling).

Ukas låt: Whatever av Oasis2 kommentarer:

 1. Meningsløst kan også gi mening, etter slutten på denne arbeidsuken kjenner jeg meg igjen i følelsen. Selv ser jeg ikke tv eller filmer, vet knapt hva Netflix er, men jeg kunne godt tenke meg å få dreisen på det. Selv har jeg lest ferdig oppfølgeren til Fuck verden i dag, og skal over på noe langt mindre ungdommelig, I morgen vi ler av Namra Saleem. Gikk to timers tur i striregnet i dag med Anna Gavalda sin siste på øret, men nynorsken og alle oppramsingene holder på å ta knekken på meg. Håper du får en fin helg, og at leselysten tar seg opp igjen - klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Spørs hvordan man ser på det, men ser lite mening i det meningsløse, og jeg er ikke akkurat noen positiv person ellers heller:)

   Ser filmer og tv-serier av og til for har ikke konsentrasjon til å lese fra morgen til kveld. Jeg krever variasjon i det jeg gjør for ellers kjeder jeg meg lett. Så da er det greit å gjøre litt forskjellige ting også selv om man ikke har mange hobbyer:)

   Høres koselig ut. Selv elsker jeg regn og har ikke noe i mot sånt vær. Her var det meldt striregn og det ble det også, så her blåser det og regner i ett sett i skrivende stund. Akuurat det været jeg liker. Jeg er jo en høstperson.

   Har ikke lest noe av Anna Gavalda ennå, men har hørt mye om bøkene hennes. Håper du holder ut oppramsingene og at dett ble en fin lyttestund i regnet likevel:) To timers gå tur er slett ikke verst. Da kan du nyte resten av kvelden med god samvittighet:)

   En god klem tilbake til deg:)

   Slett