19. august 2016

Helgelektyre(155)


Hviskeren - Karin Fossum
The Crossroads - Niccolò Ammaniti
The Drawing of the Three (The Dark Tower, #2) - Stephen King

Jeg leser fremdeles Hviskeren av Karin Fossum og den blir jeg ferdig med i helga, i løpet av morgendagen, tenker jeg. Og jeg skal lese videre i The Corssroads av Niccolò Ammaniti. Muligens jeg blir ferdig med den i helga. Leser litt sakte på engelsk, beklager det. Foretrekker å lese på engelsk fordi det er mer ordrikt enn norsk, men får ikke den samme flyten. Det gjør ikke noe for jeg har all verdens tid. Og jeg og Birthe har begynt på bok to i The Dark Tower serien av Stephen King og skal lese hele serien sammen.

Hvis jeg blir ferdig med Hviskeren ellerThe Crossroads først i helga, regner med at jeg blir ferdig med Hviskeren først, skal jeg da begynne på The Stepford Wives av Ira Levin. Likte jo Rosemary's Baby så godt så fikk lyst til å utforske forfatterskapet hans mer. Stephen King er og blir favoritt, men er ikke redd for å utforske andre forfatterskap heller.

Må nok utsette Syndenes forlatelse av John Hart til neste uke. Hadde håpet å få skviset den inn i løpet av uka, men ikke alt går som planlagt. Noen uker leser jeg kjempefort og andre uker går lesingen sakte. 

For helga har jeg som mål å bli ferdig med både Hviskeren og The Crossroads, lese videre i The Drawing of the Three, og forhåpentiligvis begynne på The Stepford Wives. Av og til er det lettere å planlegge enn å gjennomføre, men det er greit å ha en liten plan å gå etter, selv om det ikke er all verdens.

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?  

Filmer sett de siste to ukene:
I Am Number Four (2011)
Captive (2015)
Hush ... hush, Sweet Charlotte (1964)

Ukas låt: Monster av Timeflies ft. Katie Sky6 kommentarer:

 1. Har ikke lest noen av de bøkene, men det virker som spennende helgelektyre. Min egen helgelektyre (og lektyre for mye av resten av august antakelig) er "Et lite liv" av Hanya Yanagihara fordi jeg har vært nysgjerrig på den lenge og den virker som en bok som har potensiale til å være veldig givende lesning :)

  SvarSlett
  Svar
  1. "Et lite liv" har jeg så vidt hørt om og måtte inn på Goodreads for å friske opp hva plottet handlet om. Ser ut som en interessant bok du har valgt deg, og bøker skal jo nytes, ikke styrtleses:) Gjerne legg igjen en mening om den når du er ferdig, hvis du vil:)

   Slett
 2. Fine bøker for helgen! Spesielt King da - den skal jeg lese mer av i helgen. "The Stepford Wives" kunne jeg tenke meg å lese, men akkurat nå har jeg mer enn nok med King og Atwood :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, av og til velger man mer enn man kan gape over, men prøver å prioritere alle bøkene. Lese litt av alle tre hver dag. Så skjønner dilemmaet;) Godt at vi leser The Dark Tower serien sammen og liker den godt så langt.
   Kos deg med King og Atwood:)

   Slett
 3. Ser du er nesten ferdig med Hviskeren, da vet jeg at du har en fin lesestund i stua :) God helg Ina!! Selv skal jeg tusle bort på biblioteket nå og hente meg tre bestilte bøker av god gammel årgang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nærmer meg slutten og blir muligens ferdig med den i kveld:) God tur til biblioteket og er spent på hvilke bøker du skal hente, og riktige god helg til deg også, Tine:)

   Slett