7. januar 2012

Hvorfor jeg ville flytte bloggen.

1. Jeg slipper flere spamkommentarer om dagen (temmelig lei av det).

2. Det blir lettere for dere å legge igjen en kommentar (det vil ikke lenger føles ut som om den bare "forsvinner". Den blir lagt ut med en gang uten omveier).

3. Jeg kan skrive med større skrift uten å bruke html (forrige blogg hadde ikke skriftstørrelsemeny, derfor var skriften så liten). Jeg vil at bloggen skal være lett å lese så nå slipper vi å myse.

4.Jeg ville skifte design (laget bakgrunnen selv).

5. Jeg har vært på blogg.sol.no siden 2006/20007 og av og til bare trenger man litt forandring. Følte det var på tide å flytte bloggen og prøve noe nytt.

PS: Mange innlegg ser rare ut her inne fordi innleggene må justerer manuelt og det har jeg ikke gjort på alle, men tar det etter hvert. Fjerner også mange linker siden mange av de linkene fører til min gamle blogg. Så bare se bort i fra de feilene. Jeg retter det opp så lenge tiden strekker til.

Velkommen tilbake!

Omtale av Anna dressed in blood kommer i helga. Utsatte det pga overflytting av blogg.

9 kommentarer:

 1. Blogspot er ei super nettside. Har vore her u 2 1/2 år nå og synes den er kjempebra. Gler meg til å følge bloggen din vidare. =) Mai Lene

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny blogg, Ina! Kjempefint design :-)

  SvarSlett
 3. Hei Mai Lene.
  Og takk for at du følger bloggen. Og jeg skjønner godt hvorfor du trives på denne plattformen. Blogger (blogspot) gir en masse muligheter :)

  Tusen takk, Silje :) Håper du vil trives her også :) Og at det vil bli lettere å legge igjen kommentarer. Hadde så mange problemer med den forrige så det var godt å flytte :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med ny blogg! :) Melder meg som følger # 3 ;)

  Du kan skru av wordverification på bloggen din også, Blogger tar vel rundt 99 % av spamkommentarene automatisk :)

  SvarSlett
 5. Grattis med ny blogg :-) Fint design.

  SvarSlett
 6. Hei Mari og takk for at du følger:) Hvordan skrur jeg av wordvertification? Jeg er fremdeles litt grønn når det gjelder denne plattformen for jeg har ikke brukt den så mye :)

  Og tusen takk for det, Anita :)

  SvarSlett
 7. Så flott ny blogg du har fått. Blogspot har veldig mange fine funksjoner, og jeg synes formatet er enkelt å bruke, stort sett.

  SvarSlett
 8. Gå til innstillingene på bloggen din og klikk på "Posts og comments" og under alternativene for kommentarene finner du disse innstillingene.

  SvarSlett
 9. Dette ser meget lovende ut :) Gratulerer med ny blogg!

  SvarSlett