30. november 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Min søsters grav - Robert Dugoni
Pondus (fjorten av samme sorten) - Frode Øverli

Antall leste sider i forrige uke:

944  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Forbannet (Kire,# 2) - Tonje Tornes
Akademimordene - Martin Olczak

Bøker som leses nå:

Glimt - Tor Arve Røssland (grøss/ungdom)
Fjellets skygge - Gregory David Roberts (roman/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

I går kveld ble jeg ferdig med Min søsters grav av Robert Dugoni, og senere i dag skal jeg begynne på en ny stuelektyre som blir; Glimt av Tor Arve Røssland. Og jeg skal fortsette med Fjellets skygge av Gregory David Roberts. Den er på over 800 sider, men det får bare ta den tiden det tar. Jeg har det ikke travelt.

Forhåpentligvis starter jeg på enda en bok før uka er over, i så fall blir det; Steady av Jarle Sten Olsen.

I går leste jeg også ferdig Pondus (fjorten av samme sorten), og skal prøve å få til en anmeldelse av den i løpet av uka. Og jeg kommer også til å begynne på en av tegneserieheftene jeg har som skal fylle opp tegneseriespalten for der har det ikke vært mye aktivitet, så det må jeg gjøre noe med. 

Så det blir variasjon i denne uka også.

10 kommentarer:

 1. Jeg er spent på hva du synes om Min søsters grav. Jeg har bare ett par sider igjen i boken jeg leser på sengen og tenkte om jeg skulle begynne på Min søsters grav etterpå. Eller om jeg skal vente til du har skrevet om den :-) Det er ikke sånn at det er mangel på bøker på nattbordet mitt, for å si det mildt!

  Jeg har likt flere bøker av Tor Arve Røssland. Så Glimt er også en bok jeg kunne tenkt meg å sett på :-) Ha en riktig fin uke, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Selv om jeg ikke har skrevet anmeldelse av Min søsters grav ennå og jeg "bare" har gitt den en firer, så er det en sterk firer og jeg iikte boka godt, bedre enn forventet. Den var ikke nyskapende, kjekk å lese. Den har en god historie og den er spennende. Så jeg synes at du skal begynne på den nå:)

   Jeg også har lest noen bøker av Tor Arve Røssland. Han skriver mest grøss for ungdom, og jeg leser jo grøss uansett målgruppe innholdet tilhører. Jeg er jo en horrorfreak, så gleder meg til å begynne på den etter middag:)

   Så jeg nevner det igjen, du kan godt begynne på Min søsters grav av Robert Dugoni allerede nå:) Er sikker på at du vil like den også:)

   Slett
 2. Så bra. Da er den neste bok på listen. Jeg leser den typen bøker på sengen, så jeg håper den ikke gir meg mareritt :-)
  Jeg liker også grøss uansett hvilken aldersgruppe den er påtenkt. Og grøss for barn og ungdom kan være ganske så skummel. Som Svarte- Mathilda bøkene hans.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg, og håper du liker den:)

   Ja, Tor Arve Røssland er en fin grøsserforfatter for ungdom, jeg også likte Svarte Mathilda serien godt. Har ikke lest den tredje boka i den serien, men håper jeg får sjansen til det:)

   Slett
 3. Så spennende jeg tror jeg også må prøve meg på Min søsters grav.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er vel verdt det, Bea. Gi den en sjanse:)

   Slett
 4. Skal du anmelde Min søsters grav ?

  SvarSlett
 5. Ja, jeg skal det, men det kommer til å ta litt tid fordi jeg må skrive noen andre anmeldelser først og jeg ligger litt etter, men så vet ikke når det blir. Hvordan det?

  SvarSlett
 6. Er bare nysgjerrig på hva du synes!

  SvarSlett
 7. Hei og det var hyggelig å høre:) Jeg skal prøve å fremskynde den til uka:)

  SvarSlett