7. desember 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... (Og beklager for at I Bokhylla har vært stillestående i en hel uke) Bøker jeg leste i forrige uke:

Glimt - Tor Arve Røssland

Antall leste sider i forrige uke:

  330 sider (Har ikke lest så lite på lenge)

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

 Ingen (Unnskyld!)

Bøker som leses nå:

Steady - Jarle Sten Olsen (thriller/voksen)
Fjellets skygge - Gregory David Roberts (roman/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Aller først vil jeg beklage på det sterkeste at det ikke har vært noe aktivitet på bloggen på en hel uke. Det var ikke planlagt. Jeg ble rammet av influensa og influensa får jeg hver bidige desember (det slår ikke feil). Sånn har det vært hvert år så lenge jeg kan huske. Jeg ble helt satt ut og stort sett sengeliggende i nesten en uke. Det er noe herk. Fikk ikke til å blogge eller noe. Prøvde å lese litt også, men det ble ikke helt det store. Hater å være så syk for jeg klarer ikke å kjede meg/ikke gjøre noen ting. Var flinkere til å kjede meg da jeg var yngre, men nå tåler jeg det ikke lenger. Jeg må alltid ha noe å gjøre.

Men i forrige uke klarte jeg så vidt å lese boka Glimt av Tor Arve Røssland som jeg ble ferdig med i går.

Og i dag skal jeg begynne med min nye stuelektyre som er Steady av Jarle Sten Olsen, og siden jeg nesten ikke leste noe særlig i Fjellets skygge av Gregory David Roberts i forrige uke pga sykdom (selv om jeg liker den boka godt), skal jeg fortsette med den i denne uka. Den ble for stor til å holde og konsentrere seg om når man er dårlig. Så skal lese masse i den i denne uka.

Hvis formen blir bedre etter hvert og tid til overs skal jeg begynne på Himmelfall av Kari F. Brænne.

Jeg har aldri lest så lite som jeg gjorde i forrige uke. Som regel leser jeg mellom 5 - 900 sider pr. uke.

PS: Jeg bruker alltid å komme med månedens bokanbefaling hver første dag i en ny måned så lenge det ikke kræsjer med et annet innlegg. Men siden det ikke ble noe av i forrige uke pga. sykdom, kommer månedens bokanbefaling i morgen. Så følg med:)

6 kommentarer:

 1. Huff, influensa er noe dritt. Jeg hadde det uken før, og kan skrive under på at det stjeler en uke av ens liv. Kos deg med Steady, den likte jeg godt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk:) Ja, influensa er virkelig noe dritt og det tar tid å komme seg etter det, men har all verdens tid så det går bra:) Det ordner seg til slutt.

   Ja, det spørs. Skal begynne på Steady senere i dag, så vi får se om det faller i smak:)

   Slett
 2. Ikke unnskyld deg! Det er bare du som bestemmer hvor mye og hvor ofte du skal skrive på bloggen. Og det må vi ande akseptere :-)
  Det er en viktig lærdom jeg har lært de årene jeg har vært syk. Men jeg ønsker deg også riktig god bedring :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for forståelsen. Det er bare det at jeg får dårlig samvittighet de dagene jeg ikke blogger med tanke på hvor produktiv jeg var før i tiden. Men takk for forståelsen og skal prøve å ikke være stresset de dagene jeg ikke blogger:)

   Slett