6. juli 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

 

                                                      
Bøker jeg leste i forrige uke:

Silo - Hugh Howey
Uro - Jesper Stein

Antall leste sider i forrige uke:

655 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Den usynlige mannen fra Salem - Christoffer Carlsson
The Woman in Black - Susan Hill
  
 Bøker som leses nå:

Lukk øynene - Josh Malerman (thriller/voksen)
Blodsporene i Klondike - Johan B. Mjønes (eventyr, roman/ungdom)

Planlagte bøker denne uken: 

Natt til 4. juli ble jeg ferdig med Silo av Hugh Howey. Alltid skeptisk til dystopier, enten hater jeg dem eller liker dem, for føler mye fra den sjangeren er mye av det samme, men likte Silo litt bedre enn forventet. Jeg ble bare ingen fan. Og i går ble jeg ferdig med Uro av Jesper Stein. En god førstebok i en ny, dansk politi krimserie og jeg hadde virkelig sansen for etterforskeren Alex Steen som blir sett ned på av sjefene og medarbeiderne sine, og selv driter han i hva de synes om ham og driter i alt som heter regler. Liker å lese om folk som går mot strømmen.

Natt til lørdag begynte jeg på Blodspor i Klondike av Johan B. Mjønes. Eventyrbok for ungdom.

Sent i går kveld begynte jeg på en ny bok etter at jeg ble ferdig med Uro. Jeg begynte på Lukk øynene av Josh Malerman. Begynte på den ganske sent, så det er derfor jeg ikke har kommet så godt i gang med den.

Når jeg blir ferdig med en av bøkene jeg leser i nå, skal jeg begynne på Brevene dine legger jeg under madrassen (en brevveksling 1971 - 2002) av Astrid Lindgren & Sara Schwardt. Om jeg rekker å lese alle disse bøkene før uka er omme, gjenstår å se. Alt er avhengig av hvor spennende og interessante bøkene er.

Ha en fin leseuke!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar