7. april 2015

Lest i påska 2015

Påska er endelig over. Syns av mange grunner at høytid er ren tortur. Tiden går ekstra sakte, (men det gjør det jo ellers også), og alle skal være så veldig fornøyde og glade når det er høytid. Det er tåpelig og slitsomt. Kommer nok aldri til å bli noen høytidsmenneske.

Men jeg fikk lest en del i påska og i påskehelga fra skjærtorsdag til i går (2.påskedag) ble disse bøkene lest:


Splittelsen - Jon - Magnus Habbestad
Det Alice glemte - Liane Moriarty
Påskequiz - Thomas Kolåsæter
De dødes tjern - André Bjerke


Fire bøker ble lest i påskehelga som nettopp var. Ja, jeg vet. Jeg har ikke noe liv. Jeg er fullstendig klar over det. Men noen må da lese bøkene som blir skrevet ... Det er vel den eneste meningen med livet mitt. Alt annet i livet mitt er totalt meningsløst. Jeg har gitt opp mitt eget liv så jeg klamrer meg fast til bøkene.

Jeg kommer ikke til å skrive noe om hva bøkene jeg leste i påska handler om eller hva jeg synes om dem. Det sparer jeg heller til anmeldelsene. Jeg orker ikke å gjenta meg selv. Det er bare irriterende og kjedelig. Kommer til å skrive anmeldelse av alle disse bøkene bortsett fra De dødes tjern. Siden jeg leser den hver påske blir det teit å skrive om den hvert år, så jeg holder meg til anmeldelsen jeg skrev i 2012 istedet.

Fikk dere lest mye i påskehelga og ble dere fornøyd med lesestoffet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar