25. juni 2014

Siste fangst(11)

Jeg liker å ha litt struktur/oversikt, så da er det på tide med en liten Siste fangst - innlegg igjen. Jeg foretrekker å lage en slik oppsummering i hvert fall en gang pr. måned. Mest for å ha en oversikt for min egen del. Det er ikke et skryteinnlegg, men jeg liker å oppdatere meg selv med slike innlegg i ny og ne og ha litt struktur over ting. Det er alt.Måtte ta bilde på kjøkkenet for boktitlene var nesten usynlige på stua. Jeg har stort sett bare svarte møbler i stua og det blir enda mørkere når det skumrer ute, så jeg så nesten ikke hva det sto på bokryggene da jeg prøvde å ta bilde der. Men har ikke noe å si hvor man tar bilde av bøkene så lenge de blir synlige. Det er det eneste målet jeg har når jeg tar bilder. Jeg er ingen fotograf:)

Har fått en del bøker i månedsskiftet mai/juni fra forlag for å anmelde også ser det ut som.

Så dette er de nyeste bøkene som har kommet i hus:

Bøker jeg har fått fra forlag for å anmelde:

Du forsvinner - Christian Jungersen (Aschehoug) Skal lese
Den usynlige vokteren - Dolores Redondo (Cappelen Damm) Skal lese
Truet - John Katzenbach (Juritzen) Skal lese
Arvingene - Gareth P. Jones (Mangschou) Skal lese
En sang fra fortiden - Katherine Webb (Gyldendal) Skal lese
De udøde - Kari Sverdrup ( Egmont Kids Media Nordic AS) Skal lese
Den lange, hvite skyen - Sarah Lark (Bazar) Lest og anmeldt Lest og anmeldt
Stål - Silvia Avallone (Aschehoug) Lest og anmeldt
Naboens sønn - D.A. Mishani (Gyldendal) Lest og anmeldt
Bienes død - Lisa O'Donnell (Juritzen) Lest og anmeldt
Det vederstyggelige - Jonathan Holt (Pantagruel) Leser nå
Dekke av snø - Jenny Milchman (Pantagruel) Leser nå

Ps: Ser jeg har glemt å ta med boka: Tjernet av Heine T. Bakkeid på bildet, som jeg fikk av Egmont Kids Media Nordic AS, og jeg beklager det. Boka er lest og anmeldt.


Det var bøkene som har kommet i hus den siste tiden og det har vært mange denne gangen også.

6 kommentarer:

 1. Det var litt av en fangst. Jeg har lest 5 av disse bøkene, og Neil Gaiman sin som du har kjøpt selv, kjøpte jeg i London, så den skal med på sommerferie :) Kos deg med haugen - jeg leser omtaler etterhvert som du legger dem ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal ikke klage:)
   Er spent på hva du vil mene om Gaimanboka når du har lest den i sommerferien.

   Og tusen takk for det. Tar vel litt tid å pløye seg gjennom hele denne boka, men det får bare ta den tiden det tar. Det er vel verdt det:) Og omtaler av hver og en (som vanlig) vil bli. Hyggelig at du leser dem:)

   Slett
 2. Litt av en fangst må jeg si- du er heldig!
  Selv har jeg kun lest "Den lange, hvite skyens land" av disse, og den elsket jeg selvfølgelig ;) Men jeg kunne gjerne tenkt meg å lese Bienes død og En sang fra fortiden- gleder meg til å lese de omtalene!
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Anbefaler gjerne Bienes død. Den var rar, men veldig oppslukende og fascinerende. Hadde vært artig om du også leste den og høre din mening om boka:)

   Slett
 3. Jeg likte Bienes død ganske godt, selv om den var ganske fæl- og så likte jeg Stål. Og så har jeg Den lange hvite skynes du vet du… på gang i sommer.-- Jeg kjøpte også ei Katherine Webb-bok på Mammut (Det du ikke ser), og tenkte jeg skulle prøve henne en dag.. Spent på hva du synes om henne…når du har lest din.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg likte Bienes død veldig godt jeg også. Den var fæl, men det var en av grunnene til at jeg likte den så godt. Fæl og rar. Man bare måtte vite hva som skjedde videre. Stål ble ingen favoritt, men den var ikke så verst. Jeg likte den bedre enn forventet.

   Og jeg er spent på hva du syns om Den lange, hvite skyens land når du leser den i sommer. Det kommer nok til å ta tid før jeg leser Katherine Webb, boka, men det blir etter tur. Leser i bøkene etter i kronologisk rekkefølge de kommer i hus:) Er litt rettferdig sådan:)

   Slett