25. mars 2014

Den "mystiske" bokpakken

Hentet en bokpakke fra posten i dag, og jeg visste at jeg ventet en bok, men syntes pakken var litt for stor til å være bokpakke, dessuten skranglet det inne i pakken og tenkte at det er sikkert noen som sender meg en lurepakke med gråstein:)

Men det viste seg å være en hyggelig bokpakke. En ganske generøs bokpakke, må jeg si.

Og bokpakken fikk jeg fra forlaget Bok i nord.

(Dette inneholdt i bokpakken)

Boka: Hjemgled av Ronny Trælvik.
Et brev.
Et tidlig påskeegg (det var den som skranglet så fælt. Heldigvis var det ikke gråstein som jeg trodde før jeg åpnet pakken likevel:)
Tepose med mangosmak + teklype
 En ting til som ikke er med på bildet: (Et takkebrev fra forlaget om at jeg ville motta boka).

Ser det er flere bokbloggere som har fått og allerede lest boka, som også fikk stæsj med seg. Vet ikke om det er samme stæsjet? Jeg husker ikke. Uansett, var det veldig hyggelig og jeg setter stor pris på denne bokpakken. En meget generøs bokpakke dette. Gleder meg til å lese boka. Og jeg ser frem til å smake mangoteen, og smågodtet også. 

Så tusen hjertlig takk! Denne boka skal leses. Må bare lese noen andre bøker først (leser bøkene i samme rekkefølge som de kommer i hus. Jeg er litt sær sådan, men tipper det ikke blir lenge til jeg kommer til å lese denne. Og bokomslaget virker spennende. Så, tusen takk igjen:)

Jeg ser det er mye snadder i dette påskeegget. Så jeg er glad for at jeg stort sett er ferdig med influensa/spysyken nå og kan spise det opp smågodtet på relativt kort tid:)

I brevet som jeg la ved siden av boka i det første bilde, åpnet jeg og det var med et udrag fra boka, og et bilde av en kniv. Virkelig stilig:)

Så, dette er den stiligste bokpakken jeg har fått. Så tusen takk igjen, og jeg gleder meg til å lese boka som jeg skal lese i nærmeste fremtid.

2 kommentarer:

 1. aww, så utrolig koselig å få noe slikt i posten! Elsker påsken- det er en så rolig høytid( i alle fall sammenlignet med julen, haha), og så er det krim på tv'n! Må bare bli flinkere til å lese krim i bokform, så jeg har fått lånt to første Harry Hole bøkene ;)

  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Ble rørt da jeg åpnet pakka. Det var ikke bare bok, men mye annet også. Kjempemorsomt:)

   Ja, forbinder påska med krim jeg også. Da er det både krim på skjermen og i bokformat for meg selv om jeg leser mye krim ellers i året også, men den har sin egen sjarm i påska. Jeg bryr meg ikke om religiondelen i påska. For meg er det krim som gjelder haha:)

   Slett