24. august 2012

Fremtidige favoritter (2)

Hver fredag arrangerer Bokelskerinnen Fremtidige Favoritter. Det er en spalte hvor hun deler hvilke bøker hun ønsker seg, bøker hun er spent på  eller bøker som hun allerede har i hus som hun gleder seg til å lese.

Jeg har vært litt sløv. Har vel kun vært med en gang tidligere, men har nå bestemt meg for å være litt mer aktiv når det gjelder bokbloggmiljøet generelt. Har vært litt fraværende i det site og skal nå rette opp i det.

Jakthundene - Jørn Lier Horst
 
Handler om en politietterforsker som selv blir mistenkt etter en 17 år gammel sak, Cecilia - saken. Klarer han å renvaske seg? Meget spennende bok. Begynte på den onsdagsnatta og har kommet langt allerede. Det er en bok som er vanskelig å legge i fra seg.Begynte på den for få dager sider og jeg er allerede sugd inn i boka og jeg må si jeg liker etterforskeren Wisting meget godt. Jeg er spent på å bli bedre kjent med ham og jeg er også meget spent på hvordan det vil gå med ham og denne spesielle saken. Min første Horst bok så langt og jeg har definitivt fått mersmak allerede.


The Summoning (Dark Powers #1) - Kelley Armstrong

(Goodreads)

My name is Chloe Saunders and my life will never be the same again.

All I wanted was to make friends, meet boys, and keep on being ordinary. I don't even know what that means anymore. It all started on the day that I saw my first ghost - and the ghost saw me.

Now there are ghosts everywhere and they won't leave me alone. To top it all off, I somehow got myself locked up in Lyle House, a "special home" for troubled teens. Yet the home isn't what it seems. Don't tell anyone, but I think there might be more to my housemates than meets the eye. The question is, whose side are they on? it's up to me to figure out the dangerous secrets behind Lyle House...before its skeletons come back to haunt me.I går kveld gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på lenge. Jeg bestilte en bok på nettet. Jeg har ikke kjøpt bøker siden påske! Grunnen? Grunnen var at jeg skulle jo flytte i sommer i en leilighet og sparte og sparte og sparte. Skulle jo ha møbler og andre diverse nyttigheter. Så jeg kan være grådig hvis jeg vil, men du verden som jeg slet for det var mange bøker jeg virkelig hadde lyst på. Men jeg har vært strong!
Dette er en serie jeg har vært nysgjerrig på lenge og i går tentkte jeg at jeg skulle bestille en bok for jeg hadde så lyst og dette var den første jeg tenkte på. Det er en serie jeg har vært virkelig nysgjerrig på og bestilte den første boka i triologien og se hvor godt jeg liker den før jeg bestiller resten av serien. Så nå gleder jeg meg virkelig mye og håper at boka dukker opp i postkassen i løpet av neste uke. Er det så mye å forlange?

Boktrailer


The Devil's Footprints - Amanda Stevens
(Goodreads)

The footprints were etched in the snow for miles, passing through walls and crossing rivers...appearing on the other side as though no barrier could stop them.
In 1922 a farmer in Adamant, Arkansas, awakes to a noise on his roof and finds his snow-blanketed yard marked with thousands of cloven footprints. The prints vanish with the melting snow...only to reappear seventy years later near the gruesome killing of Rachel DeLaune.
Years after her sister's unsolved murder, New Orleans tattoo artist Sarah DeLaune is haunted by the mysteries of her past. Sarah has always believed that her sister was killed by a man named Ashe Cain. But no one else had ever seen Ashe. He had "appeared" to Sarah when she needed a friend the most, only to vanish on the night of her sister's murder. The past bleeds into the present when two mutilated bodies are found near Sarah's home, the crime scene desecrated by cloven footprints.


Bare se boktraileren sier jeg bare .... Den sier mer enn ord. Boka ligger i alle fall på ønskelista!

Boktrailer


Vel, dette var mittt bidrag til Fremtidige favoritter denne gang. Bli med på Bokelskerinnens fremtidige favoritter du også da vel! God helg!

4 kommentarer:

 1. Så flink du har vært,men så er det kjekt med ny leilighet også. Jakthundene fikk jeg i posten i dag, de andre var totalt ukjente for meg,men syntes de virket interessante så de skal sjekkes ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Mens dere andre har snakket om at dere har skaffet dere den ene boka etter den andre så har jeg nøyet meg med å bare se på omslagene:P Så føler det er på tide å fylle opp bokhyllene litt igjen. Men skal ikke ta helt av selv om jeg har vært på "bokrehab" lenge. Men alltid kjekt med fornyelser i bokhyllene selv om jeg har mange uleste fremdeles:)

   Slett
 2. Så herlig fin lese liste:) Mye spennende her, kunne tenkt meg å lese alt selv:) Morsomt med bok videoer også:) Er kjempenysgjerrig på bøkene dine, men "The Devil's Footprints" måtte jeg jo bare notere ned. Kanskje det blir mitt neste lesebrett kjøp, hehe:) Skal følge med på hva du synes om Kelley Armstrong bøkene og Horst liker jeg, så den boken skal også leses en dag:) Ha en herlig helg!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lenge vært nysgjerrig på Horst bøkene og som sagt er Jakthundene min første bok av ham, og jeg må si jeg har sansen for skrivemåten hans. Det virker ekte og levende. Og The Devil's Footprints virker jo bare rå. Den av Amanda Stevens. Syns det er realt med boktrailere. Det er et spennende konsept som jeg skulle ønske det ble mer av.

   Slett