4. mai 2012

Unni Lindell om sin nye bok!

Jeg har i mange år lest bøker av Unni Lindell. Har ikke lest alle, men de fleste. Hun skriver godt. Det er bare det at i de siste bøkene hennes har vært litt "kjedelige", spesielt Mørkemannen falt ikke helt i smak, og Sukkerdøden har jeg fremdeles ulest i hylla, og selvfølgelig skal jeg lese den også. 

Hennes nye bok virker bare mer spennende. Plottet gjør i alle fall meg nysgjerrig. Men først skal jeg smøre meg med tålmodighet til å lese Sukkerdøden først, før jeg eventuelt bestiller hennes nye bok, Djevelkysset.

 

(Bokklubben) Djevelkysset starter med at trebarnsmoren Vivian Glenne opplever truende oppførsel. En bil følger etter henne da hun er på vei hjem til rekkehusleiligheten etter en arbeidsdag på det lokale renseriet. Overfor familien avfeier hun den dramatiske hendelse som idiotisk oppførsel fra en misfornøyd kunde, men for leserne kan det virke som noe mer. Senere på kvelden går hun ut for å hente en blomst til en av sønnene. Kledd i rød skinnjakke, miniskjørt og høyhælte sko, tar hun med seg naboens spade og spankulerer bort til veksthuset på fellesområdet, for at guttungen skal få med noe til barnehagens blomsterdag. Men spaden blir ikke bare brukt til å grave. Noen dukker opp og slår i hjel Vivian med den. Noen som Vivian kjenner.Det virker som en spennende ikke sant? Og legg merke til coveret. Skikkelig herlig! Så denne skal jeg definitivt legge til ønsker meg lista!!!!

Her er det en liten videosnutt hvor Lindell snakker om sin nye utgivelse. Utgivelsesdatoen er 1. juni, og boka kan forhåndsbestilles her!5 kommentarer:

 1. Spennende! Jeg har heller ikke lest Sukkerdøden ennå, så den må leses først :-)

  God helg, Ina!

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant? Boka virker uhyggelig og fristende ut for meg :)
  God helg til både deg og Narnia!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Narnia hilser tilbake til deg og Turbo ;-)

   Slett
 3. Så spennende ble super nyskjerrig på denne boken:) Likte både tittelen på boken og bokomslaget veldig godt:) Må kanskje lese noen av bøkene hun har skrevet i forkant, husker ikke hvilke jeg har lest og ikke, så må finne ut det først:)

  Ha en flott helg videre:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp. jeg er enig med deg der. Både tittelen og coveret er herlig! Så er meget spent på denne. Får lese Sukkerdøden først i nærmeste fremtid først. Litt lettere å lese for å få mer sammenheng. Spesielt når det gjelder privatlivet til etterforskerne.

   Slett