9. mai 2012

(Trailer tirsdag) You come when I call you av Douglas Clegg
Maria har et fast arrangement på bloggen sin og dette er første gang jeg deltar på trailer tirsdag. Til tross for at det ikke er tirsdag håper jeg ikke det er for sent til å delta likevel:) En av mine årets bloggløfter var å bli mer sosial. Har ikke vært det i det siste, men prøver nå å skjerpe meg. Med dette vil jeg dele en horrortrailer.

Har ikke tenkt å si hva traileren handler om. Bare se den selv. Den er herlig, og jeg fikk veldig lyst til å lese boka. Har lest en bok av Douglas Clegg tidligere, for 2-3 år siden. Da storkoste jeg meg med boka The hour before dark som var en grøssende bok med mye atmosfære. Jeg likte virkelig Cleggs skrivemåte, og håper jeg får sjansen til å lese mer av ham senere.

Er du glad i horror så gjerne ta en titt på bøkene hans:)

Se flere boktrailere her!

4 kommentarer:

 1. Anonym15:53

  Traileren virket ikke da jeg skulle se den, men jeg skal prøve igjen senere. Jeg har akkurat fått De dødes bibliotek og skal straks i gang med den. Og så har jeg bestilt Carr. Så egentlig har du en sterk innflytelse på hva jeg leser for tiden!:-D

  SvarSlett
 2. Haha! Håper jeg ikke "bestemmer" alt du skal lese:) Men å inspirere andre er jo bare gøy:) Ha en fin dag, og håper du er i bedre form enn meg. Typisk å bli forkjøla når det endelig er fint vær ute. Jaja...man kan jo lese både ute og inne. No problem:)

  Ha en fin torsdagskveld!:)

  SvarSlett
 3. Så bra at du er med, aldri for sent å delta ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Så koselig:)

   Slett