17. november 2011

Boktema: En bok som skuffet megDenne uka spør Anette om en bok som skuffet meg. Jeg har opplevd flere bøker som har skuffet meg oppgjennom åra, og mange som har gledet, og den første boka som jeg husker på som virkelig skuffet var Mannen under trappen av Marie Hermanson.


Lovende og sprø tittel med fengslende plott, men du verden for et kjedelig innhold!
Boka var litt spesiell og det liker jeg, men det holder bare ikke i lengden. Boka manglet alt det andre. Spenning, drivkraft og jeg følte også at karakterene var ganske så flate.

Mens jeg leste boka så gledet jeg meg til å lese en annen og slik skal man da ikke føle når man skal kose seg med en bok. Så som dere skjønner, ble det en traurig leseopplevelse!

Husker ikke når jeg leste den, men tror det er minst to år siden, og om dere lurer så ga jeg boka selvfølgelig terningkast 1!

8 kommentarer:

 1. Den har jeg lest også, og teksten på omslaget er mer spennende enn selve boka.... :roll:

  SvarSlett
 2. Det er en del som skal til for at ei bok skal treffe innertier'n :-)

  SvarSlett
 3. Heisann! Nei, når man begynner å glede seg til neste bok mens man leser en annen er det noe som ikke stemmer ;) Denne boken har jeg ikke hørt om før, men nå vet jeg at det bare er å styre unna! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. Hmm... enig med deg; det er faktisk ikke nok å ha en original idé eller skrive spesielt; det må være noe som drar en videre! Jeg styrer unna!

  SvarSlett
 5. Så rart... jeg skrev jo en kommentar i går - Hva er det som skjer, Rufsa?
  Jeg har i allefall lest denne. Jeg syntes den virket så spennende da jeg leste på baksiden, men innholdet stod ikke i stil... :roll:

  SvarSlett
 6. rufsetufsa17:41

  SigridfraEnget: Så sant, så sant :)

  Anette:Ja, du går ikke glipp av noe. Det kan jeg love deg. Det er mange andre bøker å velge :)
  Klem tilbake :)

  Berit: Helt enig. En original ide er jo bare en begynnelse. Det må jo være spennende på et vis også for å holde på leseren :)

  Siljeblomst: Jeg har fått begge meldingene dine, så ikke freak helt ut min venn :) Det hender seg at noen kommentarer blir autmotasik lagt ut mens andre havner på kontrollpanelet mitt og venter å å bli godkjent, selv om jeg ikke har bestilt at jeg skal godkjenne alle kommentarene først for det er så tungvint. Så hvorfor da noen fremdeles havner på vent på å bli godkjent lista vet jeg ikke. Har sendt mail til sol om det for flere måneder siden og fremdeles ikke fått svar. Men uansett om dere føler at kommentarene deres forsvinner så lagres det på kontrollpanalet mitt og blir lagt ut så fort jeg ser kommentaren og trykker på godkjent. Beklager for uforståelig forklaring, men jeg er ikke flink til å forklare kompliserte ting :) Og jeg er helt enig med deg. Baksiden på boka var mer spennende enn selve innholdet og da er det noe som ikke stemmer ;)

  SvarSlett
 7. alva12:16

  vet ikke om du har lest den men boka heter "ville svaner" og den syntes jeg var god da, selv er jeg nok ingen lesehest, men den annbefales :razz:

  SvarSlett
 8. rufsetufsa12:35

  Tusen takk for tips. Jeg setter pris på det :)

  SvarSlett