12. august 2010

Hvorfor får jeg kommentarer fra andre på min blogg som kommentarer noen andres blogg?

Det er så rart. I det siste har jeg fått kommentarer hvor det virker som det er to-tre personer som diskuterer med hverandre om et tema som  helt opplagt stammer fra noen annens blogg? Noen andre som har opplevd det og hva kan jeg gjøre for å få en slutt på det? For det er virkelig irriterende og unødvendig!

4 kommentarer:

 1. Hei rufsetufsa -

  Dette er et spamproblem. Les mer om det her: http://blogg.sol.no/2010/08/09/om-spam-og-u%C3%B8nskede-kommentarer/

  Vi anbefaler at denne typen spam, som vi gjerne kaller manuell spam, slettes eller markeres som useriøse.

  Mvh,
  Lill K. Syversen
  Communityansvrlig, sol.no

  SvarSlett
 2. Doltina =)01:32

  Me e flere her inne så har opplevt d samma. Enormt irriteranes, men einaste sol har oppfordra oss t å gjør e å legga kommentarane i useriøst posten. Uten om d e d desverre ingenting me kan gjør :-( Krysse fingrane for at dei personane så holde på blir leie..

  SvarSlett
 3. Pamela Hill Griffiths02:34

  Jeg har også opplevd at noen diskuterer seg imelllom og jeg får deres diskusjon. Skjønner ikke helt dette systemet enda.

  SvarSlett
 4. rufsetufsa01:07

  Hei, og takker for alle svar. Godt å vite at det ikke bare er jeg som sliter med dette for jeg hadde ikke hørt at flere hadde det samme problemet. Jeg forsto ikke noe av disse samtalene med personene fra andres blogger. Det ble litt rart og fryktelig irriterende. Men heldigvis er jeg ikke den eneste som har opplevd dette. Håper dette ordner seg på et vis. Snart :)

  SvarSlett