4. oktober 2024

Helgelektyre(663)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale,A Time to Kill av John Grisham, Secret Garden og Rooms of Wonder av Johanna Basford, Nightmare Cabaret av Fausto Bianchi, og Tattoo Designs av ukjent,  er fra egen boksamling



The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale

Jeg finner deg - Harlan Coben

A Time to Kill - John Grisham

 

Har ikke lest ut en eneste bok i uke 40. Skulle egentlig bli ferdig med A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi i begynnelsen av uka, men ting går sjeldent som planlagt. Jeg rusher heller ikke gjennom bøker bare for å bli ferdig. Syns ikke at det er lesing.

 

I helga skal jeg lese videre i disse:

 

The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale. Sakprosa utgitt i 2020.

En poltergeistsak som skjedde i 1938 i England. Boka er ikke akkurat mye om selve saken, men heller om hvordan man prøvde å finne ut av hvorfor det skjedde og hvordan. Om personene involvert i saken og bakgrunnen deres. Det er en bok med veldig mye informasjon og bakgrunnshistorie. 

 

Jeg finner deg av Harlan Coben. Psykologisk thriller utgitt på norsk i 2024.

David sitter i fengsel, fordi han er anklaget for å ha drept sin egen sønn. Selv husker han ikke noe av det, men bevisene er såpass sterke at de fleste tviler på at han er uskyldig dømt. Selv vet han at han ikke kan ha gjort noe sånt. En dag får han besøk av søsteren til ekskona hans. Hun viser ham et bilde. På bildet er det en person som er svært lik hans sønn, spesielt på grunn av fødselsmerket. Hvordan er det mulig, eller er bildet manipulert? Han er nødt å undersøke saken, men først må han forsøke å rømme, for i fengsel for han ikke gjort noe verdens ting ...


A Time to Kill av John Grisham. Advokatthriller utgitt i 1989.

Den første boka i en serie og boka er også filmatisert. Den er om Jake Brigance som har god jobb og livet på stell med fint hus, kone og barn. Samfunnet deles på en måte i to da en tiåring blir kraftig mishandlet av to menn, og samfunnet blir noe skilt på grunn av raseskillet. Tiåringen overlever, men etter høringen med de skydige, ønsker faren hennes hevn, noe Jake fraråder ham. Men vil faren hennes lytte til ham?


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


(Et motiv jeg er ferdig med):


Motivet er fra denn boka:

 
Miniature Secret Garden - Johanna Basford


Motivet er fra denne boka:

 
Nightmare Cabaret - Fausto Bianchi
 
 

 
 
Motivene er fra denne boka:


 
Tattoo Designs - navnløs/ukjent
 
 

 

Motivene er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford


God helg.


Ukas låt: In Death's Embrace - Dimmu Borgir



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar