5. januar 2024

Helgelektyre(624)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
 The Watchers av A.M. Shine, Enchanted Christmas av Teresa Goodridge og Tattoo fargelegging av Alexis E. Thomson,  er fra egen boksamling
 
 

 

Patrioter - Ingar Johnsrud

Paret i nummer 9 - Claire Dougas

The Watchers - A.M. Shine


I går leste jeg ut denne:


 
Det usynlige huset - Judith Peignen & Ariane Delrieu
 
Det usynlige huset av Judit Peignen og Ariane Delrieu. Tegneserie/fantasy for barn utgitt på norsk i 2023.
Første bok i Zora serien.

Zora er sendt av foreldrene til Paris for å bo hos bestemoren sin for at hun skal være trygg. Det gjør de for at Zora ikke skal bli utsatt for de som forfølger hekser. Huset til bestemoren er magisk og kan kun sees av de med magiske krefter. Bestemoren til Zora vil at hun skal slutte med disse heksegreiene og leve et trygt liv. Derfor normaliserer hun Zora ved å gi henne en ny stil, og tvinge henne til å gå på skole som normale mennesker gjør. Noe Zora ikke finner seg i.


I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:

 

Patrioter av Ingar Johnsrud- Krim/thriller utgitt i 2023.

Hver kapittel teller ned til stortingsvalg, og det er mye som skjer i mellomtiden. Blant annet enn mann som er drept i en bilulykke, og det tar litt tid å finne ut hvem han var. Samtidig blir man kjent med et stort persongalleri, blant andre John Meidell, som er sønn av tidligere leder i Arbeiderpartiet. Jens er alenefar og blir kontaktet av Christina Nielsen som er en slags favoritt. Men det Jens ikke blir helt begeistret over, er skitne knep, noe politikken tross alt er kjent for ...


Paret i nummer 9 av Claire Douglas. Mysterie/thriller utgitt på norsk i 2023.

Saffron og Tom er bare tjuefire år gamle og venter allerede sitt første barn, og de har overtatt huset til Saffrons bestemor. Der de trodde de ville få et rolig liv. Men ettter restaureringsarbeid, kommer arbeiderne over noe sjokkerende i hagen deres. To lik som sannsynligvis har ligget der i tretti år, og det ser ut som mistenkelig drap. Derfor blir hagen deres omgjort til et åstedet. Politiet vil snakke med Saffrons bestemor, noe som blir vanskelig da hun er på et hjem, og er dement. Vil Saffron noen gang føle seg trygg igjen i deres nye hus?

 

The Watchers av A.M. Shine. Horror utgitt i 2021.

Mina kommer i nærheten av en skog som ingen vet noe om og som ikke finnes på noe kart. Skogen er kjent for at biler som kommer i nærområdet streiker, noe som også skjer med Minas bil. Hun har med seg en papegøye i bur, og de blir etter hvert tvunget ut av bilen, siden mobilen er død. I skogen oppdager hun en bygning som kalles for bunker, og en kvinne roper fra døra om at hun bør skynde seg uten at Mina skjønner hvorfor. Men hun skjønner hun kom seg i sikkerhet akkurat i tide. Hun før vite av den kvinnen og andre i bunkersen om skapningene som er i skogen. Mina vet ikke om hun skal tro på det eller ikke. Hva er disse skapningene i skogen, og hvor lenge kommer hun til å bli værende?


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivet er fra denne boka:

 
Creative Haven: Enchanted Christmas - Teresa Goodridge
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 

God helg.


Ukas låt: This is How a Heart Breaks - Rob Thomas



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar