8. januar 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
 The Watchers av A.M. Shine, Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh og The Remaking av Clay McLeod Chapman,  er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Zora 1: Det usynlige huset - Judith Peignen og Ariane Delrieu

Antall leste sider:

384 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Den stille leieboeren - Clémence Michallon

Bøker som leses nå:
📖Patrioter - Ingar Johnsrud
📖Paret i nummer 9 - Claire Douglas
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖The Watchers - A.M. Shine
📖Do You Dream of Terra-Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞  The Remaking - Chad McLeod Chapman
⃞  Jakten - Bernard Minier

Målene i forrige uke var å lese ut Paret i nummer 9 av Claire Douglas, Patrioter av Ingar Johnsrud, og lese videre i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh. Jeg ble ikke ferdig med Paret i nummer 9, eller Patrioter, men kom meg godt stykke videre i Do You Dream of Terra-Two?, så målene gikk jo downhill.

Men en bok ble jeg ferdig med og det var Det usynlige huset av Judith Peignen og Ariane Delrieu. Det er en tegneseriebok for barn, og første bok i Zora serien. Jeg likte den, men tror nok jeg likte illustrasjonene bedre enn handlingen, som kanskje var vel typisk innen fantasysjanger for barn?

Leste også litt videre i Patrioter av Ingar Johnsrud, og må ærlig innrømme at den er litt tungtrødd, og ville nok ha likt den bedre på skjerm enn i bokformat. Den er ikke kjedelig, men går litt vel trått, og er ikke helt engasjert.

Paret nummer 9 av Claire Douglas leser jeg om natta, og det er min andre bok av henne. Liker handlingen, men er ikke helt fan av skrivestilen. Skrivestilen har et litt jålete preg.

Aftentid og morgengry av Ken Follett har jeg ikke rørt. Har vel tatt for lang pause, og når man tar en pause, er det vanskelig å komme i gang igjen, men kanskje jeg blir ferdig med den i år?

Men har dog sansen for og leser jevnlig i The Watchers av A.M. Shine som er et nytt navn i horrorsjangeren. Liker konseptet som både er underlig og fascinerende. Man vil vite hva slags skapninger det er snakk om. Er ikke alltid glad i horror med skapninger i. Det spørs litt hvordan det er gjort, og liker denne.

Sliter meg videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Leser den med en annen bokblogger som leste ut sin utgave i forrige uke. Hun må nok vente en stund før jeg blir ferdig med den. Har ikke noe i mot trege bøker, men denne er vel treg, og det er alt for mye om tenåringsproblemer i stedet for science fiction.

Siden jeg ikke er ferdig med hovedbøkene ennå, som er Patrioter og Paret i nummer 9, blir leselista den samme som forrige uke: The Remaking av Clay McLeod Chapman og Jakten av Bernard Minier. To forfattere jeg har lest noe av fra før. Litt horror og litt krim.

Målene for denne uka er å lese ut Paret i nummer 9 av Claire Douglas og Patrioter av Ingar Johnsrud denne gang, og lese så mye som mulig i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Blir nok ikke ferdig da jeg ligger litt etter.

Snøen har ikke dratt ennå og godt er det. Vil at mørketiden skal vare så lenge som mulig, for orker ikke de lyse og lange månedene.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar