18. desember 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
The Sun Down Motel av Simone St. James, Boy in the Box av Marc E. Fitch, Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, og The Remaking av Clay McLeod Chapman,  er fra egen boksamling  
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

The Sun Down Motel - Simone St. James

Antall leste sider:

314 sider

Bøker osm ble anmeldt i forrige uke:

Natthuset - Jo Nesbø
Hex - Sigbjørn Mostue

Bøker som leses nå:

📖Patrioter - Ingar Johnsrud
📖Den stille leieboeren - Clémence Michallon
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Boy in the box - Marc E. Fitch
📖Do You Dream of Terra-Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Paret i nummer 9 - Claire Douglas
⃞   The Remaking - Clay McLeod Chapman

I uka som var, hadde jeg som mål å lese ut Boy in the Box av Marc E. Fitch, og Den stille leieboeren av Clémence Michallon, og lese videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett. Vel, ingenting av det skjedde. Sånn er det når formen er noe hanglete.

Men har da lest litt, og ble ferdig med The Sun Down Motel av Simone St. James. Den leste jeg ut natt til lørdag og det er den andre boka av henne jeg har lest i år. The Sun Down Motel er en blanding av horror og thriller. Konseptet var lovende, og jeg likte den ene tidslinjen bedre enn den andre, og syntes ikke at boka var så creepy som mange andre "hevdet" at den var. Den var nok mer underholdende enn skremmende. Men så er det ikke mange bøker som skremmer, da jeg leser mye horror, og er nok kurert.

I helga begynte jeg så vidt å lese Patrioter av Ingar Johnsrud, men det ble ikke mange sidene. Derfor kan jeg ikke si så mye om jeg liker den eller ikke ennå, for foretrekker å bli kjent med boka først.

Men er nesten halvveis i Den stille leieboeren av Clémence Michallon som er en psykologisk thriller, og jeg sier ikke nei til seriemordere. Synes at det er fascinerende både i bøker og på film/serier. Ser for tiden Mindhunter serien som også dreier seg om seriemordere. Synes ikke at Den stille leieboeren er original på noen måte, men den er fengende og interessant. Så er spent på fortsettelsen.

Aftentid og morgengry av Ken Follett kom jeg meg ikke videre i forrige uke heller, fordi andre bøker fristet mer. Det samme gjelder også Boy in the Box av Marc E. Fitch av samme grunn. Så må ta meg sammen en dag, spesielt siden jeg ikke har så mye igjen av Boy in the Box.

Har dog lest videre i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh. Den leser jeg sammen med en annen bokblogger. Er ikke helt begeistret over boka på grunn av at hovedpersonene er begavede ungdommer. Det er med noen veteraner med dem på reisen, men de er mer i bakgrunnen. Når det gjelder ungdommer som hovedkarakterer, blir det ofte en del tenåringsproblemer, og det er ikke så spennende å lese om. Jeg liker enkelte partier i boka, men noe kunne ha vært forkortet, da ikke alt er relevant til selve handlingen.

De neste bøkene på leselista blir de samme som i forrige uke, siden ikke mye ble lest. Det er: Paret i nummer 9 av Claire Douglas og The Remaking av Cllay McLeod Chapman. Har lest en bok av begge to tidligere. Må ha litt krim og horror i jula også.

Mål for denne uka er å lese ut Den stille leieboeren av Clémence Michallon, og Boy in the Box av Marc E. Fitch, og lese så mye som mulig i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh. Må ta meg sammen de siste ukene av året, siden jeg er bare en bok unna 100 bøker målet. Vil gjerne klare det i år også.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar