13. november 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Holly av Stephen King, Boy in the Box av Marc E.Fitch, The Twisted Ones av T. Kingdisher, og Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, er fra egen boksamling
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

❌ Ingen. Godt gjort.

Antall leste sider:

495 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Twisted Ones - T. Kingfisher

Bøker som leses nå:

📖Store små eventyr - Andereas Veie-Rosvoll
📖Holly - Stephen king
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Boy in the Box - Marc E. Fitch
📖Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Skygger - Sara Strömberg
⃞   Den stille leieboeren - Clémence Michallon

Det er en del uker sist gang siden jeg ikke lest ut en eneste bok, men av og til blir det sånn, selv om man leser hver dag. Men det er ikke verdens undergang selv om man gjorde et tappert forsøk.

Forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Store små eventyr av Andreas Veie-Rosvoll og Boy in the Box av Marc E. Fitch, og lese videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett. Ingen av delene skjedde. Jeg ble ikke ferdig med de to første bøkene og jeg leste ikke videre i den sistnevnte.

Jeg leste videre i Store små eventyr av Andreas Veie-Rosvoll. Ikke spesielt fan av karakterene som er noe diffuse, men handlingen er interessant, så det blir spennende å følge dynamikken videre.

Om natta leser jeg Holly av Stephen King. De nyeste bøkene hans har vært litt enten eller. Likte Later av ham veldig godt, Billy Summmers var underholdende, men Fairy Tale anstrengte jeg meg litt for å komme gjennom. Føler jeg liker denne bedre og at den minner om den Stephen King som jeg "kjenner". Synes handlingen er mer fengende enn de to andre bøkene hans og lettere å henge med.

Har ikke begynt på Aftentid og morgengry av Ken Follett igjen ennå, men det er ikke glemt. Ville konsentrere meg om noen andre bøker, men i morgen skal jeg ta den opp og fortsette igjen. Spesielt hvis jeg skal bli ferdig med den før året er over.

Leste et godt stykke videre i Boy in the Box av Marc E. Fitch som jeg liker bedre for boka har fått mer handling, og virker nokså dyster. Litt vel mye familiesnakk som jeg ikke er så interessert i, men er fremdeles spent på hvordan det hele vil ende.

Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh leste jeg ikke videre i. Men skal fortsette i denne uka siden jeg har tatt en pause, og det er tid for å komme i gang igjen.

De neste bøkene på leselista er de samme som forrige uke: Skygger av Sara Strömberg, og Den stille leieboren av Clémence Michallon. To bøker jeg svært gjerne vil begynne på, og som virker interessante på hver sin måte.

Dermed blir også målene for denne uka det samme som uka som var: Les ut Store små eventyr av Andras Veie-Rosvoll og Boy in the Box av Marc. E. Fitch, og komme meg videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett.

En noe kjedelig oppsummering dette da det ikke er mye forandringer siden forrige mandag, men som nevnt, sånn er det bare noen ganger. Får ta igjen en del lesing denne uka.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar