8. september 2023

Helgelektyre(607)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Middag med en morder av Lisa Scottoline,. Rooms of Wonder av Johanna Basford, Havets hemmeligheter av Lina Ekstrand, og Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson, er fra egen boksamling
 
 


Vokterne - John Grisham

Middag med en morder - Lisa Scottoline (Jeg har en annen utgave)

Min tur - Anne Lindmo


I denne uka har jeg ikke blitt ferdig med noen bøker ennå. Har ikke lest så mye. Ikke på grunn av dårlig leselyst. Har bare vært litt sløv, så beklager for lite oppsummering om disse bøkene i dette innlegget.


I helga skal jeg lese videre i disse bøkene og begynne på en ny:

 

Vokterne av John Grisham. Juridisk thriller utgitt på norsk i 2022.

Den er om en advokat som ble brutalt myrdet for over tjue år siden, og den mistenkte fikk livstid. Den mistenkte som heter Quincy Miller, som var en klient av den drepte advokaten, påstår hele tiden at han er uskyldig. En dag kommer han i kontakt med "spesial" advokatfirmaet til Cullen Post. Vil det gjøre en forandring?

 

Middag med en morder av Lisa Scottoline. Thriller utgitt på norsk i 2019.

Boka er en del av en serie, men man trenger ikke å lese dem i kronologisk rekkefølge. Men man vet selv hvor nøye man er på det. Den er om advokat Mary. Når hun får ferten av noe, gir hun seg ikke med det første. Saken hennes er om et dødsbo og eieren skal ha tatt livet av seg for over seksti år siden. Etter hvert som hun graver i saken, oppdager hun mørke hemmeligheter, og er ikke lenger sikker på om at han kanskje tok sitt eget liv. Hun går inn i farlige roller i håp om å få svar på saken hun er helt besatt av. Samtidig er hun en smule paranoid siden noen ringer kontoret deres ofte, og kommer med noen alvorlige trusler.

 

Min tur av Anne Lindmo. Biografi/sakprosa utgitt i 2023.

En bok jeg ikke kan si noe om ennå da jeg foretrekker å ha lest mellom femti og hundre sider. Liker å bli kjent med bøkene før jeg eventuelt sier om handling. Men på grunn av coveret og tittelen, skjønner man jo lett hva boka dreier seg om.


Fargelegging og malt siden sist helg:


Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 


Dette motivet er fra denne boka:

Havets hemmeligheter - Lina Ekstrand

 
Motivet er fra denne boka:

 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 
God helg.
 
Ukas låt: Everything She Wants -  Wham!

2 kommentarer:

  1. John Grisham har jeg jo hørt om, men ikke lest ennå. Thrillere liker jeg så mulig jeg skulle ha prøvd meg på en av bøkene hans. Ellers er jeg spent på hva du vil synes om Lindmo-boken.

    SvarSlett
    Svar
    1. John Grisham må være kjent siden han har skrevet i flere år, og god er han også, spesielt hvis du liker litt advokatsnakk. Selv synes jeg at det er interessant og alle thrillere trenger ikke å ha tempo for å være spennende. Så tror kanskje du vil like forfatterskapet hans. =)

      Slett