19. desember 2015

Helgelektyre(121)Himmelfall - Kari F. Brænne
Fjellets skygge - Gregory David Roberts
Knuste hjerter og halve sannheter - Geir Sætre

Bruker egentlig å komme med helgelektyreinnleggene hver fredag morgen, men sliter litt med blogglyst for tiden, så håper det tar seg opp. Blogging og lesing er de eneste hobbyene jeg har nå så kan ikke slutte med det. Det tar seg nok opp igjen. Jeg har drevet med bokblogging i ni år nå og har ikke tenkt å gi meg ennå :)

I går leste jeg ferdig Steady av Jarle Sten Olsen, og i dag er min nye stuelektyre Himmelfall av Kari F. Brænne. Må lese litt romaner også. Og jeg skal lese videre i mursteinen Fjellets skygge av Gregory David Roberts. Hvis jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på Knuste hjerter og halve sannheter av Geir Sætre.

Tror neppe at jeg rekker å begynne på sistnevnte i helga fordi Himmelfall er på over 700 sider og Fjellets skygge er på over 800 sider, så mer realistisk at jeg begynner på Knuste hjerter og halve sannheter i løpet av neste uke;)

Ellers er det snart jul og jeg er ikke kommet i julestemning ennå, men jul blir det likevel og jeg skal prøve å oppdatere bloggen litt i jula også. Får dårlig samvittighet når den står stille og jeg ligger etter med så mye, noe som ikke er meningen. Men jeg gjør så godt jeg kan.

Skal også prøve å komme med en anmeldelse av Min søsters grav av Robert Dugoni i morgen.

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?   

5 kommentarer:

 1. Jeg har akkurat startet på Råta av Siri Pettersen. Vurderte Himmelfall siden den lå tilgjengelig, men stusset da jeg leste "dameroman" i en anmeldelse. Blir spennende å høre hva du mener om den. God lesehelg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har litt angst for dameromaner, men velger å gi den en sjanse likevel;) Se hvordan det går. Tenkte det var på tide å lese den. Så vi får se om den faller i smak eller ikke:)

   Riktig god helg til deg også:)

   Slett
  2. Ps: Er spent på din mening om Råta:)

   Slett
 2. Jeg begynte på Min søsters grav i går kveld. Det blir spennende å se om vi synes det samme om den :-) Himmelfall ligger også her og skulle blitt lest, men jeg har noen bøker i køen før det. Som den nyeste til Jørgen Brekke. Den gleder jeg meg til.
  Ha en riktig fin helg, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det gjenstår å se. Vi har vært litt uenige, men stort sett enige fordi vi har samme lesesmak:) Er spent på hva du vil synes om den. Tror du vil like den. Jeg har dyttet Himmelfall bak i køen lenge jeg også, men tenkte at nå er det på tide selv om det på en måte ser ut som det er en dameroman, som jeg har litt angst for:)
   Jeg har også den nyeste av Brekke. Lurer på om man må lese de første bøkene hans før man begynner med den? Litt usikker for jeg har ikke lest noe av ham ennå.

   Ha en flott helg du også, Astrid Terese:)

   Slett