21. august 2015

Helgelektyre(106)

I forrige uke leste jeg fire bøker. Denne uka har jeg ikke fullført en eneste bok. Jeg har lest litt hver dag som vanlig, men det er så umenneskelig varmt for tiden at det er nesten håpløst å lese. Jeg har aldri vært noen sommermenneske og kommer aldri til å bli det heller. Lengter etter en lang og kjølig høst. Det er min årstid.

Men skal lese litt denne helga også selv om det er glovarmt for tiden og håper jeg får bedre konsentrasjon i denne varmen.


Der regnet faller - Catherine Chanter
Den ubehagelige sannheten - William Landay
Djevelens giftering - Vidar Sundstøl

Det ser ut til at det blir mørk litteratur i helga og det passer meg bra. Jo mørkere bøkene er, desto bedre er det:)

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?

4 kommentarer:

 1. Djevelens giftering har jeg lest, gled deg til den! I helgen skal jeg gå to lange fjellturer, så det blir ikke mye lesing, men Barneloven er med på tur, også sniker jeg Butchers crossing nedi sekken, i tilfelle det blir litt tid i kveldingen. God helg Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Spreking!:) Er en stund siden jeg fikk Djevelens giftering og følte at nå er det snart på tide å lese den:) Håper innholdet er like god som tittelen:) Kos deg på tur, og gjerne ha med deg bok. Man vet jo aldri når det kan bli ledige stunder til å lese bok, også på tur:)
   Riktig god helg til deg også:)

   Slett
 2. Niks, ikke lest noen av disse bøkene :) Til helgen skal jeg lese lettlest og sommerlig litteratur, og skal fortsette i "The Summer" trilogien av Jenny Han :D
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. :/
   Man kan ikke alltid lese det samme, vet du:) Kos deg med sommerlektyre og nyt varmen:) Det er altfor varmt for tiden, men forhåpentligvis blir det snart høst:)

   Slett