6. juni 2014

Helgelektyre(46)

Da er det tid for helgelektyre-innlegg igjen. Hva er vel uten?

Tidligere i uka leste jeg denne:


Tjernet (Grusom, #3) - Heine T. Bakkeid


Og i helga er det disse som skal leses:

 Mapuche - Caryl Férey
Naboens sønn - D.A. Mishani
Stål - Sivlia Avallone

Har holdt på med Mapuche i noen uker nå, men den får bare ta den tiden den tar. Syns bare den er litt tungtrødd. Vet ikke hvilke bøker jeg blir ferdig med i helga. Det blir som det blir.

God helg.

6 kommentarer:

 1. Ikke akkurat lett underholdning du har valgt deg ut. Håper du får en fin helg, og koser deg med bøkene. Jeg har nettopp lest ferdig Stål og likte den veldig godt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Naboens sønn er forholdsvis lett, men strever mer med Mapuche. Skjønner jo innholdet godt og hvorfor mange liker den, men selv syns jeg skrivestilen er til treg og tung:( Har så vidt begynt på Stål så har ikke mange meninger om den ennå, så vi får se. Tar det som det kommer:)
   God helg, Tine:)

   Slett
 2. Håper du får lest ut noen av disse og at du koser deg :) Selv skal jeg prøve å komme meg gjennom Allegiant av Veronica Roth.
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Og kos deg med lesing i helga du også. Vet at boka Allegiant har fått svært blandet tilbakemeldinger. Er spent på hva du syns om den. Selv har jeg ikke lest Divergent ennå, den første boka i den trilogien du leser nå. Jeg må få se og gjøre det en gang:)

   God helg:)

   Slett
 3. Jeg likte både Mapuche og Stål veldig godt. Gode sterke bøker… Men tungt innhold, ikke lyst og lett akkurat. Ha en fin helg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, er enig med deg der, spesielt Mapuche. Tungt innhold så da går det tregere selv om tematikken er bra. Stål er litt tung den også, men hakket lettere. Men har jo rikelig av tid til å lese begge bøkene så det får bare ta den tiden det tar:)

   Ha en fin helg du også:)

   Slett