25. april 2014

Helgelektyre(41)

Det går vel ikke en helg uten at jeg leser:)

 Mapuche - Caryl Férey
Min kamp 6 - Karl Ove Knausgård
Himmlers kokk - Franz - Olivier Giesbert

Så her er det både litt krim og vanlige romaner. Kjekt med litt variasjon. Og hva bøkene handler om og hvor godt jeg liker dem sparer jeg til anmeldelsene. Mye lettere på den måten så blir ikke helgelektyre - innleggene så lange og umåtelig kjedelig ...

Hva leser/skal du lese i helga?

God helg:)

10 kommentarer:

 1. Spent på hvordan du like Mapuche- og Min Kamp6 (akkurat den har jeg på vent, men har lest de andre) . Selv skal jeg lese Hermanas av Torgrim Eggen i helga, men jeg blir opptatt med så mye annet så jeg vet ikke hvor mey jeg får lest..Driver og ordner i min nye leilighet, skal hente dekk ti mil unna og bort i morra..så. Ha en fin lesehelg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir vemodig når Min kamp serien er ferdiglest. Og hvor mye jeg liker bok seks får du tidsnok vite:)

   Har ikke lest noe av Torgrim Eggen. Er han bra? Og lykke til med flytting og henting av dekk. Ser ut som du har mer enn nok å gjøre i helga.

   Ha en fin lesehelg du også:)

   Slett
 2. Ser at du har en spennende helg i vente. Håper noen solstråler treffer deg også :) Jeg har begynt på Den 13. disippel av Tom Egeland. Begynte veldig bra, så jeg slipper ikke den så lett. Har Søvnen og døden på iPhonen, så jeg håper på alene tur også. Nå aller først skal jeg kjøre mannen til start på Bergen City Marathon, før sønnen og jeg "løper" Stoltzen. Etter en dusj, skal vi inn til byn igjen og se mannen karre seg over målstreken mens vi spiser is og koser oss i solskinnet. Ønsker deg en fin lørdag, selv om den blir litt annerledes :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser ut som du har mer enn nok å gjøre i helga. Til tross for at jeg ikke er noen vår/sommermenneske og ingen fan av lyse dager, har jeg sittet litt ute i disse dager og lest. Har jo vært sykmeldt i ni måneder nå og er temmelig lei av leiligheten, så da kan jeg like greit sitte ute på verandaen og lest litt.

   Spent på hva du syns om Tom Egeland boka. Har lest noen bøker av ham, men det er nå veldig lenge siden.

   Dere får være ved målstreken og erte mannen din mens dere spiser is. Terge ham litt med at dere koser dere mens han sliter:)

   God helg:)

   Slett
 3. Anonym10:18

  Jeg har lest Mapuche :) Her går det i Sylvia Day på lydbok og Harry Hole i papirbok i helgen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg riktig mye med bøkene og god helg:)

   Slett
 4. Til helgen skal jeg prøve å fullføre Kakerlakkene av Jo Nesbø :p Burde blitt ferdig med den i påsken, men det ble ikke slik.
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, vi er vel litt av samme ulla. Ble ikke helt ferdig med alle bøkene i påska jeg heller og tenkte å lese mer enn det jeg har gjort denne uka, men det er ikke alltid ting blir slik som planlagt. Men, men ... noen dager/uker kan jo være litt ymse.

   Kos deg med Kakerlakkene:)

   Slett
 5. Ser ut til at du har mye godt å lese i helga :-). Jeg er i dystopisk YA- humør og skal lese The Darkest Minds av Alexandra Bracken.

  God helg, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har prøvd meg litt i dystopisk YA, har blant annet lest The Hunger Games men føler ikke at den sjangeren treffer meg helt, og The Darkest Minds har jeg hørt mye om på youtube.

   Kos deg med lesingen, og riktig god helg til deg også, Silje:)

   Slett