18. september 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Boy in the Box av Marc E. Flitch, og Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, er fra egen boksamling
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Min tur - Anne Lindmo

Antall sider som ble lest:

635 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Øya - Sarah Pearse

Bøker som leses nå:

📖Vokterne - John Grisham
📖Hjemkomst - Kate Morton
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Boy in the Box - Marc E. Flitch
📖Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Hundedager - Geir Tangen
⃞   Hex - Sigbjørn Mostue

 Uka som var hadde jeg som mål å lese ut Votkerne av John Grisham, Min tur av Anne Lindmo og lese videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Jeg leste ut Min tur av Anne Lindmo, men ikke Votkerne av John Grisham, og leste noen sider videre i Do You Dream of Teraa-Two? av Temi Oh.

I går kveld leste jeg ut Min tur av Anne Lindmo. Jeg likte den stort sett. Litt vel mye om familieliv, noe som er forståelig. Likte å lese om turene hennes i alle årstid og hvordan hun taklet det. Blir noe monoton med tanke på temaet, men også småunderholdende og den hadde også sine alvorlige øyeblikk.

Jeg ble ikke ferdig med Vokterne av John Grisham i denne uka heller, men har kommet litt over halvveis. Det er mye advokatsnakk, så da er det greit å bruke litt tid. Jeg leser ikke fort og heller ikke sakte, men i vanlig tempo. Jeg liker handlingen og temaet. Den er heller ikke for treg.

Om natta leser jeg Hjemkomst av Kate Morton Har fått høre at den er treg, men hennes bøker bruker aldri å ha tempo. Det er tross alt en blanding av historisk roman og mysterie, og da bruker man lang tid når man spinner over tid, noe jeg ikke har noe i mot. Liker forholdet mellom Jess og bestemoren, og er spent på å få vite enda mer om saken bestemoren har holdt skjult for henne.

Leste ikke videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett i forrige uke, heller, men som nevnt mange ganger før, så er det en bok jeg leser når jeg vil i. Men får begynne å lese i den snart, hvis jeg skal bli ferdig med den i år.

I morgen begynner jeg på en ny bok, og det er Boy in the Box av Marc E. Flitch. Den ble utgitt i 2020 og det er horror. Sier ikke noe om den nå, siden jeg ikke har begynt på den ennå. Liker å bli kjent med boka først.

I helga leste jeg videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh som jeg leser sammen med en annen bokblogger. Kan ikke skryte på meg at jeg har lest mye science fiction. Det har vært noen. Har sett flere science fiction filmer ved siden av horror. Men ikke lest så mye science fiction. Usikker på hvordan jeg liker denne. Det er coming of age bok. Jeg er ikke så glad i coming of age bøker. Den eneste som gjør det bra, er Stephen King fordi han beskriver barn og ungdom på en realistisk måte, men denne boka har et spennende tema. Det skal den ha.

I forrige uke rakk jeg ikke å begynne på Hundedager av Geir Tangen eller Hex av Sigbjørn Mostue, så derfor er de fremdeles mine neste bøker på min leseliste. Så ingen forandring der. Begge er forfattere som jeg har lest av tidligere.

Høsten er godt i gang og oktober nærmer seg med stormskritt. Det er jaggu på tide, for sommeren har vart altfor lenge!👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar