29. mai 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer mottatt fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Confessions av Kanae Minato, The Coffin Path av Katherine Clements, My Lovely Wife av Samantha Downing, Fairy Tales av Stephen King og Kommer alltid tilbake av Christina Erikson,
er fra egen boksamling


 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Confessions - Kanae Minato

Antall leste sider:
449 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Anomalien - Hervé Le Tellier
Den niende kretsen - Victoria Larm

Bøker som leses nå:

📖 The Coffin Path - Katherine Clements
📖 My Lovely Wife - Samantha Downing
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Fairy Tale - Stephen King
📖 En fremmed banker på din dør - Håkan Nesser

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Kommer alltid tilbake - Christina Erikson
⃞   Kallmyren - Liza Marklund

I forrige uke glemte jeg å sette opp noen mål. Er jo førti år og begynner å bli gammel, men skal sette opp noen mål for denne uka før jeg glemmer det. 😈

I forrige uke ble bare en bok lest. Noe uvant at det ikke ble to eller tre. Leser ikke fort, men leser mange bøker "samtidig". Men de siste to-tre ukene har jeg hatt dårlig leselyst og finner ikke helt flyten, selv om jeg leser hver dag. Så håper flyten kommer tilbake.

Boka jeg leste ut var Confessions av Kanae Minato. Den ble opprinnelig utgitt i 2008. Det er ikke horror, men thriller om hevn. Likte ikke denne thrilleren like godt som mange andre, kanskje, men likte at den var mørk og leken. Så er nysgjerrig nok til å lese mer av Kanae Minato.

Andre bøker jeg ble som nevnt ikke ferdig med. Så skal lese videre i The Coffin Path av Katherine Clements som jeg har kommet et godt stykke på vei med. Den er noe sakte, men liker stemningen og noen av elementene. Liker også at handlingen er fra en helt annen tid.

Jeg leser fremdeles My Lovely Wife av Samantha Downing. Det er en thriller og jeg har lenge hatt lyst til å lese noe av Samantha Downing. Jeg liker den og karakterene er fascinerende å lese om, men blir nok ingen ny thrillerfavoritt.

Jeg leste ikke videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett siden det er en bok jeg leser når jeg vil i. Men jeg leste noen sider i Fairy Tale av Stephen King og kjenner meg fremdeles ikke at jeg er bergtatt. Leser lett fantasy som urban fantasy, men ellers foretrekker jeg fantasy på skjerm fremfor bokformat. Så får bare slite meg litt til gjennom denne. Til tross for at Stephen King er min favoritt, betyr det ikke at jeg liker alt av ham. Sier ikke at boka er dårlig, men den er noe treg og uengasjerende.

Jeg kom meg ikke videre i En fremmed banker på din dør av Håkan Nesser for andre bøker kom i veien, men skal bli flinkere til å lese i den nå. Er ikke så glad i krimnoveller for foretrekker hele bøker, men ville lese denne siden den er skrevet av Håkan Nesser.

Så de samme bøkene på leselista blir som neste uke; Kommer alltid tilbake av Christina Erikson og Kallmyren av Liza Marklund, og begge bøkene er krim. Christina Erikson har jeg ikke lest noe av før, men har lest noen bøker av Liza Marklund. Så får håpe at leselysten kommer tilbake, og det går som nevnt litt tregere å lese på engelsk, men ofte foretrekker jeg å lese på engelsk, spesielt når det gjelder horror og thrillere.

Som mål for denne uka, er det å lese ferdig The Coffin Path av Katherine Clements, My Lovely Wife av Samantha Downing, og En fremmed banker på din dør av Håkan Nesser, og så får det bare gå som det går. 😈

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar