31. mars 2023

Helgelektyre(584)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The House at the End of the World av Dean Koontz, Fairy Tale av Stephen King, Enchanted Forest av Melpomeni Chatzipanagiotou, Rooms of Wonder av Johanna Basford og Skumringstimen av Maria Trolle, 
er fra egen boksamling
 

 
Profeten og idioten - Jonas Jonasson
The House at the End of the World - Dean Koontz
Fairy Tale - Stephen King


I natt leste jeg ut denne:

 
Alt han sa - Lise Marie Johansson
 
En kvinne drar til Tyrkia for å komme seg unna tankekjør. Ekteskapet er over og Bjørn har funnet en dame som er mye yngre. Under ferieturen møter hun Leon som er fra Nederland, og de to finner fort tonen. Han ser ut til å ha opplevd mye vondt, han også. Etter en del møter etter ferieturen, velger de å flytte sammen i Nederland. Er det så lurt etter å ha kjent ham i en kort periode? Er han så drømmeaktig som han gir seg ut for å være?
 
 
 I helga skal jeg lese videre i disse:

Profeten og idioten av Jonas Jonasson. Humor utgitt på norsk i 2023.
Johan er hele tiden vært overkjørt av broren uten at han har lagt merke til det selv, siden han tross alt er en idiot. Da broren får seg en jobb, selger han leiligheten deres og kjøper en bobil til Johan. Johan kan ikke kjøre, men legger ut på en reise likevel. Under reisen møter han Petra som er dommedagsprofet og forventer at atmosfæren kollapser innen noen få dager. Det ene fører til det andre i kjent road trip stil.
 

The House at the End of the World av Dean Koontz. Horror utgitt i 2023.
Venter med å oppsummere hva denne handler om, da jeg ikke har begynt på denne, men skal begynne å lese den i natt. Jeg liker å gjøre meg kjent med bøkene før jeg skriver noe om dem. 
 

Fairy Tale av Stephen King. Fantasy utgitt i 2022.
Charlie er en ung gutt, men har lært seg tidlig å ta vare på seg selv da moren hans ble drept i en ulykke og faren hans en tidligere alkoholiker, som kjemper med å holde seg i skinnet for Charlies skyld. En dag blir han oppmerksom på en hund som ikke slutter å gjø, og han undersøker saken. Eieren hund har skadet seg, og Charlie hjelper til. Mens den gamle og ensomme mannen er på sykehus, lover Charlie å passe på det gamle huset hans og hunden Radar, som han får et spesielt bånd til.

 
Siden sist helg har jeg fargelagt dette:
 

 Motivet er fra denne boka:

 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 

 

 
Motivene er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:


 
Skumringstimen - Maria Trolle
 
God helg.
 
Ukas låt: abcdefu - Our Last Night (Cover)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar