24. september 2020

Du er klarsynt: 7 trinn til å aktivere dine evner av Lilli Bendriss og Camillo Løken - veldig fascinerende selv om man ikke tror på alt selv

Reklame: Eksemplar fra Kagge, mot en ærlig anmeldelse

Lilli åpnet opp sine evner da hun var klar, slik hun var

ment å gjøre. Andre kan øve seg opp. For vi har alle 

evnene i oss, og vi kan klare å hente dem om vi virkelig

vil.


Lilli Bendriss er noen de fleste har sett på Tv. Hun har vært med i Fornemmelse for mord, hun er en av de faste i Åndenes Makt, og hun har også hatt sitt eget Tv-program. 

Kommer ikke alltid av seg selv
Ofte tror man at overnaturlige evner er noe medfødt, eller noe som starter i ung alder, men Lilli Bendriss fikk ikke sin evne før hun var 42 år, og oppdaget det ved en tilfeldighet. Jeg ville ikke lese boka for å bli klarsynt eller trene meg opp til å ha et åpent sinn, for tror ikke på alt av det overanutrlige. Grunnen til at jeg ville lese boka, var fordi jeg synes mye innen det overnatrulige er fascinerende å lese og se dokumentarer om. Hvordan fungerer det, hva skjer i kroppen og hvordan opplever de det de som har evner vi andre ikke har. Hva er det de ser som vi ikke ser? Jeg ville også lese boka for jeg har sett Åndenes Makt siden begynnelsen. Synes det er et interessant og koselig Tv-program. 

Ukjent medforfatter
Camillo Løken hadde jeg ikke hørt om tidligere. Han har skrevet bøker med Bendriss tidligere, og de har jobbet sammen i mange år, og vært forskjellige turneringer sammen. Begge to forteller hvordan de tok denne retningen av livet sitt, og at de har opplevd hets fra andre, og av og til støtte for livsstilen de har valgt å leve. De har et ønske om å hjelpe andre på den måten de kan, og lære folk å bli mer åpne til ting.

Bendriss og Løken bytter på å skrive i boka og det blir markert tydelig hvem som skriver hva. Det blir noe ujevnt i lengden, for hadde nok foretrukket at Bendriss hadde skrevet boka selv. Ikke bare på grunn av at hun er mer kjent, men synes at hun som person, og hennes liv var mer spennende å lese om generelt. 

Som bokas undertittel sier, går hun og Løken gjennom syv trinn for å åpne sansene våre sakte, men sikkert, og hvordan prosessen fungerer i disse trinnene. Trinnene er delt opp i forskjellige kategorier. Underveis gir de tips til øvelser man kan bruke. Selv gjorde jeg ikke noen av øvelsene, så hvor effektiv boka er eller hvor lærerik den er, kan jeg ikke uttale meg om. Som sagt ville jeg lese boka på grunn av at det er fascinerende tema, og jeg ville bli bedre kjent med Bendriss. Få et lite innblikk i livet hennes Jeg hadde lest noen bøker av Lena Ranehag, som også har vært en av de faste i Åndenes Makt, og syntes det ville være spennende å lese en av Bendriss bøker også. Jeg er ikke åndelig av meg eller noe, så det var i alle fall ikke derfor jeg ville lese boka. Derfor prøvde jeg heller ikke noen av øvelsene. Jeg ville lese den på en nøktern måte. Bakerst i boka er det også med linker hvor man kan lese og lære mer om temaene som blir tatt opp i boka.

Hvor nyttig boka er, kan jeg som nevnt ikke på en måte si. Dette er en bok man bør erfare selv. Hva som virker, og om noen av disse øvelsene og temaene virker i det hele tatt, er heller ikke så viktig, da dette var interessant lesing. Av og til er det nok.


Bakpå:

Alle mennesker besitter en latent evne som klarsynthet, som kan

aktiveres gjennom enkle prosesser og øvelser. Den kan trenes opp

akkurat som en muskel.


Her viser Lilli Bendriss, Norges mest kjente klarsynte, og hennes

forfattervenn Camillo Løken, hva som skal til for å bli klarsynt.

    De tilby en spennende oppskrift på sju trinn som vil kunne

bidra til å aktivere din klarsynte evne og andre intuitive evner.

Camillo forklarer de ulike trinnene og Lilli bidrar med sine

erfaringer gjennom 30 år som klarsynt.


Originaltittel: Du er klarsynt:
Forfatter(e):
Lilli Bendriss & Camillo Løken
Sjanger:
klarsynhet, prekognisjon
Målgruppe:
voksen
Antall sider:
163
Forlag:
Kagge
Utgitt:
2020
Min utgave:
2020 (Innbundet)
Lest:
14.08. - 19.08. 2020
Kilde:
anmeldereksemplar
Plot
:
4 Interessant og mange nye uttrykk å lære innen den type prosess og øvelser.
Tittel:
3 Tja, ikke helt overbevisende og heller ikke derfor jeg ville lese den. Men man blir nysgjerrig og det skader ikke å lese om ukjente ting av og til.
Omslag:
4 Noe kjedelig og er ikke glad i omslag med ansikt(er) på og heller ikke forfatterbilder. Det er noe tamt, men så er det ganske vanlig å bruke et bilde av seg selv på slike bøker. Det er nok ikke mange andre alternativer å bruke.
Baksidetekst:
4 Virker spennende. Selv om man ikke tror på alt, er det overnaturlige fascinerende.
Skrivemåte:
3 Veldig lett og mye ukjent forklares på en forståelig og engasjerende måte. Men savnet enda mer personlige historier.
Persongalleri:
Kan på en måte ikke dømmes i en slik bok.
Favorittkarakter:
Kan heller ikke dømmes på samme måte som andre bøker.
Slutten:
Kan heller ikke dømmes.
Høydepunkt:
Mye nytt å lære. Også spennende å vite når og hvordan Lilli Bendriss oppdaget sin evne. Man lærer også en del nye uttrykk på hvordan prosessen fungerer når man prøver å ha et mer åpent sinn.
Lavpunkt:
Litt vinglete når to personer deler erfaringer og kunnskap. Hadde tenkt meg en bok som bare var skrevet av Bendriss, og at boka ble noe mer personlig og jevnere.
Terningkast: 4
Leseutfordring:
100 bøker i løpet av 2020

4 kommentarer:

 1. Artig at du har lest og blogget om denne boka. Jeg har fulgt med Bendriss i Åndenes makt (tidligere år, det er en god stund siden jeg gikk lei) og andre program, Lunsj med Lilli, sosiale medier etc. Hun er en fargerik og artig dame. Har en annen bok hun har skrevet sammen med Camillo Løken, Bevissthetsskiftet. Det er en mer filosofisk-åndelig bok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sant. Man kan bli lei av å se de samme programmene i lengden, det blir jeg også, men samtidig er jeg sta og holder på visse tradisjoner, så jeg ser fremdeles på Åndenes makt. =) Har ikke lest Bevissthetsskiftet, men har lagt merke til den tidligere. Tror du den er noe for meg? Selv om det ikke er helt min stil, er jeg alltid nysgjerrig. =)

   Slett
  2. Skjønner..
   Om Bevissthetsskiftet er noe for deg aner jeg ikke. Har ikke lest hele boka heller.
   Du må bare ta en titt og se om det treffer eller ikke..

   Slett
  3. Det skal jeg gjøre. Selv om man ikke tror på alt, så synes jeg ofte at det overnaturlige er spennende. Så skal prøve å få tak i den. =)

   Slett