6. februar 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Fairy Tale og 1922 av Stephen King og Hidden Pictures av Jason Rekulak, 
er fra egen boksamling


 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

❌ Ingen

Antall leste sider:

108 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:
Ingen

Bøker som leses nå:

📖 Bastarden - Tonny Gulløv
📖Forklarelsens øyeblikk - Bjørn Bakken
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Fairy Tale - Stephen King
📖Tom: den andre viljen - Runar K. Dahle

Planlagte bøker denne uka:

⃞  1922 - Stephen King
⃞   Hidden Pictures - Jason Rekulak

Målene for forrige uke var å lese ferdig Forklarelsens øyeblikk av Bjørn Bakken, Tom: den andre viljen av Runar K. Dahle, og Bastarden av Tonny Gulløv. Jeg ble ikke ferdig med noen av bøkene, og heller ikke mange antall sider ble lest i forrige uke. Grunnen er at i begynnelsen av februar, ble jeg rammet av kraftig influensa. Derfor det har vært lite innlegg i det siste, og omtrent null lesing. Er fremdeles veldig hanglete, men kan ikke ta lenger pause siden jeg ligger etter med det meste allerede.

Bastarden av Tonny Gulløv er tredje bok i Tusenårsriket. Begynnelsen er noe treg, mest på grunn av at det er med oppsummering fra forrige bok og handlingen tar litt tid før det tar seg opp, men liker tempoet boka er i nå, da ting er i ferd med å skje, og liker at Ulv Palnatoke ikke forandrer seg så mye.

Forklarelsens øyeblikk er bok nummer to av Bjørn Bakken. Tror jeg likte plottet Lang lang rekke bedre enn denne. Er ikke så glad i røverhistorier, men det går an en gang iblant. Synes bare ikke at denne har samme tempo.

Aftentid og morgengry av Ken Follett og Fairy Tale av Stephen King ble ikke lest videre i forrige uke, og som nevnt mange ganger før, det er bøker jeg leser når jeg vil i. Avveskling fra de andre bøkene jeg leser.

Tom: den andre viljen av Runar K. Dahle er norsk skrekk og det er godt å se norsk skrekk av og til for som sagt noen ganger før, så er det synd at det er en sjanger som ikke tas seriøst. Det er synd at i USA er det kjempepopulært, men ikke her. Fantasivennkonseptet i horror er ikke speseielt originalt, men liker fortellerstemmen og handlingen. Det gjør meg ikke noe at boka er på nynorsk. Det er en vanesak.

De to neste bøkene på leselista, er det samme bøkene som sto der i forrige uke, og det er: 1922 av Stephen King og Hidden Pictures av Jason Rekulak. Man trenger litt horror i denne mørketiden. 😈

I denne uka må jeg vel klare å bli ferdig med Forklarelsens øyeblikk av Bjørn Bakken, Tom: den andre viljen av Runar K. Dahle, og Bastarden av Tonny Gulløv. Må lese en hel del hvis jeg skal rekke å bli ferdig med noe i det hele tatt i februar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar