25. februar 2019

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

 Ingen.

Antall leste sider i forrige uke:

  426 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Slå på ring - Frode Eie Larsen 

Bøker som leses nå:

* That Lonely Section of Hell - Lori Shenher
* Si at du er min - Elisabeth Norebäck
* The Darkness Within - Lisa Stone
  
  Planlagte bøker denne uken:

* That Lonely Section of Hell - Lori Shenher
* Si at du er min - Elisabeth Norebäck
* The Darkness Within - Lisa Stone
* The Favorite Sister - Jessica Knoll
* Høstdåd - Anders de la Motte

I forrige uke ble jeg ikke ferdig med en eneste bok, men jeg leser hver dag. Noen ganger mye, andre lite. Det varierer så veldig for jeg har andre hobbyer også. Jeg leser en del engelsk, og glemer ofte at jeg leser tregere på engelsk enn på norsk, så da blir det sånn.

 Jeg leser fremdelesThat Lonely Section of Hell av Lori Shenher, som jeg har brukt en del tid på. Sånn er det ofte med true crime bøker. Det er interessant, men samtidig er det mye fakta å forholde seg til. Det eneste som "irriterer" meg med boka, er at det handler mye om forfatteren, ihvert fall i begynnelsen. Saken er om den kanadiske seriemorderen Robert Pickton som var skyld i at mange prostituerte forsvant.

 Om natten leser jeg Si at du er min av Elisabeth Norebäck. En thriller om en dame som mistet datteren sin for mange år siden. Hun bare forsvant, og i senere tid ser hun henne overalt. Er det bare noe hun innbiller seg, eller har hun virkelig møtt henne denne gang? Ingen original thriller, eller ny favoritt, men liker skrivestilen og har sansen for bøker som skifter perspektiv.

Jeg leser også videre iThe Darkness Within av Lisa Stone som jeg leser sammen med en annen bokblogger. Det er en veldig interessant og annerledes thriller. Lettlest også.


Jeg har et ønske om å bli ferdig med minst to bøker, og begynne på to nye før uka er over, og det tror jeg at jeg blir i denne uka i motsetning til den forrige. For jeg har kommet godt i gang med bådeThat Lonely Section of Hell, og Si at du er min. Kommer nok til å bli ferdig med begge. Har på følelsen av at jeg kommer til å bli ferdig med Si at du er min først.

Da skal jeg begynne å leseThe Favorite Sister av Jessica Knoll. Noen på YouTube sammenlignet denne med en av de The Real Housewives of seriene. Jeg følger med The Housewives of Beverly Hills og synes det er en sprø gjeng. Derfor jeg ville lese denne boka siden den gir litt av de samme vibbene. Ikke en gjeng jeg ville ha vært medlem av, men underholdende å se på. Vet ikke om boka er i samme sjanger, men fikk inntrykket av det. 

Kommer nok også til å begynne og lese Høstdåd av Anders de la Motte før uka er over, og da rekker jeg sikkert ikke flere enn de jeg har nevnt. I forrige uke leste jeg som nevnt ikke ut en eneste bok og det er litt flaut, men leser både norsk og engelsk. Bøker på engelsk trenger jeg ofte mer tid enn det jeg tror på forhånd. Men i denne uka ser det ut til at jeg blir ferdig med noen bøker, og godt er det.

5 kommentarer:

 1. Det viktigste er jo selve lesingen, og ikke antall bøker. Det er jo heller ikke så rart at det tar lengre tid før du fullfører bøkene når du leser flere på samme tid :). Så synes du får lest mye jeg!
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du rett i, og det er altfor lett å glemme. Det viktigste er selve lesingen og hva man får ut av det, og ikke antall bøker. Det er jeg enig i, selv om man lett blir opphengt i anttall enkelte ganger. Takk for påminnelsen og forståelse. =)

   Slett
 2. *Antall, skulle det stå. Skriver litt fort noen ganger. =)

  SvarSlett
 3. Så flink du er, ikke lett å lese så mye samtidig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, prøver så godt jeg kan. =)

   Slett