5. november 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Small Hand - Susan Hill
* Last Time I Lied - Riley Sager
 
Antall leste sider i forrige uke:

  430 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Heim - Johan B. Mjønes

Bøker som leses nå:

* De dødes byrå - Gareth P. Jones
* Rockestreker - Bård Ose & Frode Øverli
* Everything Under - Daisy Johnson
   
  Planlagte bøker denne uken:

* De dødes byrå - Gareth P. Jones
* Rockestreker - Bård Ose & Frode Øverli
* Everything Under - Daisy Johnson
    * Hels nidinger - John Olav Oldertrøen
    * Unge muslimske stemmer (om tro og ekstremisme) - forskjellige forfattere


I forrige uke, på onsdag leste jeg utThe Small Hand av Susan Hill.The Small Hand var også en del av Halloweenlesingen min. Jeg ble nysgjerrig på å lese mer av Susan Hill etter å ha lest The Woman in Black for noen år siden. Bøkene hennes er ikke spesielt grøssende som de "hevdes" å være, men stemningsfulle og litt hjemsøkende, men mangler det lille ekstra.

Jeg ble også ferdig med en annen bok. I går kveld leste jeg ut Last Time I Lied av Riley Sager. En bok som jeg begynte å lese i begynnelsen av oktober og grunnen til at det ble brukt så lang tid, er at den ble nedprioritert av andre bøker. Sånn er det noen ganger ... Denne ble jeg ikke så begeistret for, selv om det er en bok i min gate. De første hundre sidene var veldig trege, og persongalleriet var noe irriterende. Fikk ikke helt connection med historien eller persongalleriet. I fjor leste jeg Final Girls av samme forfatter og den digget jeg. Jeg hadde heller ingen forventninger til denne boka, så det var ikke det som ødela, for vet hvor mye forventninger kan ofte ødelegge. Men jeg klaffet bare ikke med denne i forhold til Final Girls. Riley Sager heter egentlig Todd Ritter.

 De dødes byrå av Gareth P. Jones begynte jeg å lese forrige torsdag. Jeg ble ferdig medThe Small Hand av Susan Hill dagen før, men orket ikke å begynne på en ny bok samme dag. Ble ikke ferdig med De dødes byrå i helga, så den skal jeg lese videre i.

Jeg ble heller ikke ferdig med Rockestreker av Bård Ose og Frode Øverli, i helga. Men med tanke på at jeg slet med dårlig leselyst de to siste ukene i oktober, så er lesingen fremdeles litt stakkato, og prøver å finne flyten i det, men er i gang.

I forrige uke og i helga kom jeg meg litt videre i Everything Under av Daisy Johnson som jeg leser sammen med en annen bokblogger. Den skal også prioriteres mer.

Hvis jeg blir ferdig med en av disse bøkene, og i så fall blir jeg da ferdig med Rockestreker, siden den har færrest sider, og da blir neste bok ut en ungdomsbok som heter Hels nidinger av John Olav Oldertrøen. Som sagt, selv om jeg ikke tilhører den målgruppen, liker jeg å lese og utforske bøker fra forskjellige målgrupper og se forandringer gjennom tiden. Det er spennende.

 Håper å få begynt på en bok til og at jeg finner flyten i lesingen i løpet av uka, og da blir neste bok; Unge muslimske stemmer (om tro og ekstremisme) av forskjellige forfattere. Er ikke så flink til å lese temabøker for det er noe jeg gjør sjeldent, men synes denne virket interessant, og fikk veldig lyst til å lese den. Det er også viktig å sette seg inn i forskjellige tema som man ikke kan så mye om for å få et større innblikk i ting. Får se hva jeg rekker i løpet av uka, og håper at leselysten ikke svikter igjen. 😀

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar