22. oktober 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Kinderwhore - Maria Kjos Fonn
* La meg ikke huske - Lisbeth Pettersen
 
Antall leste sider i forrige uke:

  558 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Sci-Fi ungdomsskolen - Scott Seegert & John Martin
The Bell Jar - Sylvia Plath

Bøker som leses nå:

* Heim - Johan B. Mjønes
* All the Things You Are - Declan Hughes
    * Everything Under - Daisy Johnson
    * Last Time I Lied - Riley Sager
 
Planlagte bøker denne uken:

* Heim - Johan B. Mjønes
* All the Things You Are - Declan Hughes
    * Everything Under - Daisy Johnson
    * Last Time I Lied - Riley Sager
    * The Small Hand - Susan Hill
    * De dødes byrå - Gareth P. Jones

  To bøker ble lest i forrige uke, og det var; Kinderwhore av Maria Kjos Fonn, og La meg ikke huske av Lisbeth Pettersen. Kinderwhore likte jeg ikke. Det er ingen dårlig bok og det er forskjell på en dårlig bok, og ikke å like en bok. Men mer om hvorfor jeg ikke likte den, i en senere anmeldelse istedet for å gjenta om det. Den leste jeg ut natt til onsdag.

Lørdagskvelden leste jeg ut La meg ikke huske av Lisbeth Pettersen, som var en stødig og fascinerende thriller, men dog ikke sjokkerende. Savner å lese noe som sjokkerer, for det er altfor lenge siden sist.

Samme kveld begynte jeg å lese en annen bok, og det var da; Heim av Johan B. Mjønes. Jeg leste en bok av ham for noen år siden: Blodspor i Klondike. Den likte jeg godt,  selv om det var en ungdomsroman.

Natta jeg ble ferdig med Kinderwhore, natt til onsdag, begynte jeg også på en ny bok. Denne gang en horror/thriller aktig bok siden Halloweensesongen egentlig er her. Jeg begynte da å lese All the Things You Are av Declan Hughes, som jeg skal lese videre i.

For litt over en uke siden begynte en ny samlesing med en annen bokblogger. Denne gang leser vi Everything Under av Daisy Johnson. Må innrømme at jeg ikke har kommet langt i den, da jeg leser andre bøker i tillegg, og må bli flinkere til å finne flyten, så skal ta igjen lesing av den i denne uka.

Jeg leser også videre i Last Time I Lied av Riley Sager som jeg leser ved siden av de andre bøkene jeg leser. Ikke meningen å lese i så mange bøker samtidig, men av og til blir det bare sånn. Mange bøker å holde styr på.

Hvis jeg blir ferdig med en av de nevnte bøkene skal jeg begynne på en bok som er litt spøkelseshistorieaktig, og det erThe Small Hand av Susan Hill. Jeg har bare lest en bok av henne tidligere, og det er den kjente; The Woman in Black. The Small Hand er også en del av Halloweenlesingen min i år.

 Håper også å få begynt på en ny bok før uka er over. Valget blir da: De dødes byrå av Gareth P. Jones som jeg har hatt liggende en stund, og det er perfekt tid å lese den nå, selv om det er barnebok. Jeg bryr meg ikke spesielt mye om målgrupper når jeg leser bøker. Da jeg var liten var jeg mer interessert i voksenbøker og leste mest av det. Nå liker jeg å lese fra alle målgrupper. 😊

Jeg har også lest to bøker av Gareth P. Jones tidligere og det er; Arvingene, og Familieforbannelsen. Jeg likte Arvingene hakket bedre enn Familieforbannelsen fordi Arvingene minte meg på omThe Addams Family som jeg er stor fan av, både tegnefilmserien, Tv-serien og filmene, fordi de er så utrolig sære og banale.

Ikke meningen at dette skulle bli så langt, og er heller ingen skravlesyk person. Jeg foretrekker å skrive fremfor å snakke, og lar andre ta seg av snakking istedet. 😊

2 kommentarer:

 1. Hei Ina!
  Fin oppsummering, skal si du har mange spennende bøker på gang. Jeg har kun lest Heim av disse, men den gjorde til gjengjeld inntrykk. Måtte studere alle coverne på siden din i dag, masse fine farger og nydelige bilder.
  Ha en riktig fin dag og leseuke, hilsen fra Bergen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, koselig å se deg her igjen, og god morgen. =) Liker Heim godt så langt, spesielt språket og måten han glir frem og tilbake i fortid og nåtid. Det er gjort på en fin måte, synes jeg.

   Liker mange av de coverne godt jeg også, spesielt coveret til All the Things You Are for liker slike viktorianske hus veldig godt. De har interessant og vakker design. Og jeg liker fargene veldig godt på coveret til Everything Under.

   Tusen takk, og i lige måde. Her regner det, men gjør meg ikke noe da høsten er min favorittårstid. =)

   Slett