25. august 2018

Helgelektyre(259)


The Collector - John Fowles
Calling Major Tom - David M. Barnett
Stien tilbake til livet (om sopp og sorg) - Long Litt Woon

Helgelektyreinnlegget kommer litt senere enn til vanlig denne helga for jeg har ikke hatt anledning til å legge det ut tidligere.


The Intruder - P.S. Hogan

Natt til torsdag leste jeg utThe Intruder av P.S. Hogan. Den var litt småsær og underlig, men jeg likte den godt. Det var en litt annerledes thriller og hovedkarakteren minnet meg på en måte om Holden Caulfield fra The Catcher in the Rye.

Senere samme natt begynte jeg på en ny bok og det ble da Calling Major Tom av David M. Barnett. Har lest mange bøker av ukjente forfattere i det siste, og flere blir det med denne, og andre bøkene jeg leser i helga. Men liker å lese fra både kjente og ukjente forfatterskap. Er litt skeptisk på humorbøker og komedier generelt, for er ikke den som ler lett. Det er en kunst i seg selv, men man må ha litt lystige bøker innimellom all den mørke litteraturen jeg vanligvis leser.

Søndagskvelden begynte jeg å leseThe Collector og den skal jeg lese videre i. Jeg liker den godt fordi den er litt spesiell, både når det gjelder persongalleri og skrivemåte.

Hvis jeg blir ferdig medThe Collector eller Calling Major Tom i løpet av helga, skal jeg begynne å lese en bok jeg har hatt hos meg en god stund og det er; Stien tilbake til livet (om sopp og sorg) av  Long Litt Woon. Ville lese den tidligere, men alltid er det bøker som kommer i veien, men skal ikke klage av den grunn. 😀

Kommer muligens til å begynne på en annen bok i helga på grunn av samlesing og det blir da:The Bell Jar av Sylvia Plath.

Jeg har selvfølgelig fargelagt, noe jeg stort sett gjør hver dag i noen timer og også noen nattetimer. Jeg er ennå ikke ferdig med dette motivet, så det skal jeg fortsette med:

 Motivet er fra denne boka:

Mythomorphia - Kerby Rosanes

På sensommeren bestilte jeg meg noen fargeleggingsbøker til meg selv. Jeg trenger egentlig ikke noen flere, men må hamstre litt likevel. Dessuten fant jeg endelig en fargeleggingsbok som er i min sjanger. En horror fargleggingsbok. Det hadde jeg ikke forventet, men stilig er det. 😊

 The Jewelry Box av Hanna Karlzon & The Beauty of Horror av Alan Robert

Så akkurat nå jobber jeg videre i Mythomorphia av Kerby Rosanes og tyvstartet litt påThe Beauty of Horror av Alan Robert, for jeg klarte ikke å holde meg unna ...


Beklager det dystre motivet, men det er bare å forvente i horrorsjangeren 😀

Motivet er fra denne boka:

The Beauty of Horror - Alan Robert Bildet lånt fra google.

Ellers er jeg lettet over at CBB er i gang med ny sesong.Celebrity Big Brother UK. Det har jeg ventet i flere måneder på. CBB, Farmen ogThe Real Housewives of Beverly Hills er mine guilty pleasures. Ikke favorittserier, men guilty pleasures. Jeg understreker det fordi det er stor forskjell på guilty pleasures og favorittserier ... Min favoritt i denne sesongen er Kirstie Alley. Har sett henne i en del filmer og serier. Hun er morsom, og hun er også den eneste jeg vet av i denne sesongen av CBB. De andre har jeg ikke en gang hørt om, for de fleste andre i årets sesong av CBB er realitydeltagere fra andre realityshow. Synes ikke akkurat at realityfolk er kjendiser, men det er min mening. Er bare glad for at CBB er i gang med en ny sesong, så jeg har noe å følge med på. 😊 Denne sesongen begynte forrige helg.


God helg.

Ukas låt: Distortion - Babymetal6 kommentarer:

 1. Ser frem til ny samlesing!
  Motivet du fargelegger blir flottere og flottere :)) Den boken kan jeg tenke meg! Og sannelig artig med den horror fargleggingsboken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også! Morsomt at vi var så heldig med Frankenstein forrige gang. =)

   Tusen takk. Har helt dilla på fargelegging. Klarer ikke å holde meg unna blyanter. Det var litt befriende å finne en horrorbok innen fargeleggingsverdenen for mye av det har en tendens til å bli litt sukkersøtt. Så morsomt å finne annerledes fargeleggingsbøker også.

   Slett
  2. Åh, Frankenstein! Jo mer jeg tenker på den, jo bedre liker jeg den :))
   Ja, det er flott at det finnes forskjellige fargeleggingsbøker, og ikke bare de med søte motiver. Håper du poster mer fra horrorboken!

   Slett
  3. Jeg også og kan ikke noe for at jeg føler bare mer og mer sympati for skapningen. Det er ikke lett å være annerledes, heller ikke dagens samfunn tror jeg. Så synes at den boka byr på mange gode eksempler på mangt. =)

   Det skal jeg selvfølgelig gjøre. Jeg har bladd litt i den fargeleggingsboka, og jeg er forelsket allerede. =)

   Slett
  4. Absolutt, og jeg er så glad for at du løftet frem nettopp det med å være annerledes og utstøtt!

   Gleder meg til å se mer fra den boken :)

   Slett
  5. Jeg gjorde det fordi tror det er mye av det samme den dag i dag. Ser du ikke sånn og sånn ut eller kler deg på den og den måte, eller er en smule annerledes. Da får du høre det. Det er kjedelig at det er sånn. Frankenstein skulle ha vært pensum. =)

   Slett