15. juni 2018

Helgelektyre(249)

Witchcraft and Black Magic - Montague Summers
Det faren min aldri fortalte - Juan Pablo Escobar
Den vakre død - Belinda Bauer

I det siste har jeg vært i vampyrland, og blitt forelsket i dette spillet:

Vampyr

Det er et svært dramatisk spill, i hvert fall introen. Digger designet i dette spillet. Men har klart å løsrive meg fra spillet og lest litt også.


The Babysitter - Sheryl Browne

Forrige onsdag leste jeg utThe Babysitter av Sheryl Browne og den likte jeg ikke. Syntes den ble for lik filmenThe Hand That Rocks the Cradle (Hånden som rører vuggen) fra 1992. Selve historien i seg selv var ikke forferdelig lik filmen, men måten barnevakten var på og hensiktene minnet meg veldig om filmen. Desssuten var det en kjedelig bok for man skjønner fra første kapittel hvilken retning historien vil ta, og ordet literally ble brukt for mange ganger. Er det et ord jeg virkelig hater så er det literally. Det er et ord som blir veldig misbrukt og overdrevet, spesielt i sosiale medier. Jeg liker filmen The Hands That Rocks the Cradle, men boka The Babysitter som ble utgitt i år  ble bare en irriterende leseopplevelse for min del av mange grunner.

Jeg leser fremdeles i Det faren min aldri fortalte av Juan Pablo Escobar. Det er oppfølgeren til Min far Pablo Escobar. Selv leste jeg aldri lest den, men føler ikke at det gjør noe og synes dette er en frittstående oppfølger. Jeg begynte å lese den natt til mandag, og det går litt tregt for i begynnelsen var det mange navn å forholde seg til, men går nå lettere å lese.

Hvis jeg blir ferdig med Witchcraft and Black Magic eller Det faren min aldri fortalte, skal jeg begynne på denne boka: Den vakre død av Belinda Bauer. Det er lenge siden jeg har lest noe av henne nå. Jeg leste Blacklands av henne for mange år siden som jeg likte overraskende godt.

Samme dag som jeg ble ferdig medThe Babysitter begynte jeg på denne boka; Witchcraft and Black Magic av Montague Summers. Nei, jeg utfører ikke heksekunst eller svart magi selv, bare for å understreke det. 😀 Synes bare at temaet er uhyre spennende, som jeg har sett mange dokumentarer om. Boka ble for første gang utgitt i 1946.

Jeg og en annen bokblogger som har samlest mange bøker allerede, har bestemt oss for en ny bok og denne gang blir det; Frankenstein av Mary Shelley, som vi begge hadde utgave av, men ikke lest tidligere. Jeg har lenge hatt lyst til å lese den, som den horrorfreaken jeg er, men andre bøker har kommet i veien. Nå skal det ikke utsettes lenger.

Flere bøker tror jeg neppe det blir. Bøkene skal leses ferdig også.

Har gjort litt fargelegging denne uka også, og er ikke helt ferdig med motivet ennå. Mangler å fylle inn noen felt og mer skyggelegging. Er ikke helt fornøyd med valg av farger denne gang, men shit happens ... Jeg skal fargelegge videre på dette motivet:
Har også valgt ut et nytt motiv hvis jeg blir ferdig med det jeg holder på med nå, og det nye motivet jeg har valgt er dette:


 Begge motivene er fra denne fargeleggingsboka:


Boka har dessverre ingen tittel eller navn på illustratør.

God helg.

Ukas låt: Rescue Me - Thirty Seconds to Mars4 kommentarer:

 1. Spennende lesehelg! Nå kjente jeg også på at det er lenge siden jeg har fargelagt noe, men om en uke har jeg ferie og da skal jeg starte på en dobbeltside. Gleder meg til å lese Frankenstein :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fargelegging er digg! =) Kan sitte med det i timesvis uten å gå lei. Tipper du gleder deg til du får tid til å begynne på med det igjen. Det er en fin tidsfordriv, synes jeg. =)

   Jeg også. Håper at Frankenstein holder mål etter alle disse årene. Vi får se. =)

   Slett
  2. Ja, det er virkelig utfordrende for den kreative delen av oss, og så finnes det så mange ulike teknikker og penner... Og faktisk så synes jeg ikke det er tidsfordriv, men supert å bruke tid på :))

   Jeg har kun sett noen filmer når det gjelder Frankenstein, mest horror. Så jeg er også svært spent på denne boken!

   Slett
  3. Det er i hvert fall sikkert. =) Og jeg liker å utforske teknikker og diverse når det gjelder fargelegging. Og det er ikke bare en fin tidsfordriv, men supert å bruke tid på. Du forklarte det mye bedre enn meg, haha. =) Timene bare suser avgårde når man fargelegger. Det er herlig måte å koble ut og være kreativ på.

   Jeg også. Har sett mest horrorfilmer når det gjelder Frankenstein. Men har ikke lest boka så det er virkelig på tide. =)

   Slett