28. mai 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Dødevaskeren - Sara Omar
* Good Morning, Midnight - Lily Brooks - Dalton
* Doll House - John Hunt

Antall leste sider i forrige uke:

588 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

If I Did It (Confessions of the Killer) - O.J. Simpson, Dominick Dunne og Pablo Fenjves
Psycho - Robert Bloch

 Bøker som leses nå:

* Den du vil jeg skal være - Mindy Mejia
* Lykkelige mennesker har ikke bikkje - Martine Johansen
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore  
 
Planlagte bøker denne uken:

* Den du vil jeg skal være - Mindy Mejia
* Lykkelige mennesker har ikke bikkje - Martine Johansen
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore  
* Wish It Wasn't M.E. (Living with Myalgic Encephalomyelitis (Chronic Fatigue Syndrome) - Michelle Flatt 
* Haiens hemmeligheter - Owen Davey

Det ble lest litt i forrige uke også selv om det går mye i fargelegging og spilling. Har spilt og fargelagt mye i det siste, for det er nesten ikke noe å følge med på TV lenger, for det meste har tatt ferie. Det eneste som er å se er I gode og onde dager, Dr. Phil, Real Housewives of Beverly Hills, Home & Away og Paradise Hotel. Det er bare en uke igjen av Paradise Hotel før denne sesongen er over. Det er ikke så mye å følge med på det heller, men deltagerne der sier så mye morsomt, at det er festlig å se på. Selv venter jeg på en ny sesong av vanlig Farmen og Farmen kjendis, men det må man vente en god stund til før det sendes.

Natt til torsdag leste jeg ferdig Dødevaskeren av Sara Omar, og den brukte jeg ikke mange netter på før den ble ferdiglest. Det er en god og viktig bok, men ble dessverre ikke like forelsket i den som mange andre ble, men var vel verdt å få med seg.

Torsdagskvelden leste jeg ut Good Morning, Midnight av Lily Brooks-Dalton som jeg leste sammen med en annen bokblogge. Hun ble ferdig med den noen dager før meg, og en anmeldelse kommer etter hvert.

Og fredagskvelden, ikke lenge før midnatt leste jeg ut Doll House av John Hunt. Det var en veldig syk og voldelig bok, men har lest veldig mange syke og sjokkerende bøker, at det er ingenting som sjokkerer lenger. 😀 Samme kveld som jeg leste ut Doll House, rakk jeg å begynne på en ny bok. Da begynte jeg å lese Den du vil jeg skal være av Mindy Mejia. Den skal jeg lese videre i.

Samme natt som jeg leste ut Dødevaskeren, var det fremdeles såpass tidlig på natta at jeg begynte å lese en annen bok, og da begynte jeg på Lykkelige mennesker har ikke bikkje av Martine Johansen som jeg skal også lese videre i.

Hvis det blir tid til overs før uka er over skal jeg begynne på denne; Wish It Wasn't M.E. (Living with Myalgic Encephalomyelitis (Chronic Fatigue Syndrome) av Michelle Flatt. Jeg har ingen tro på selvhjelpsbøker og tror at selvhjelpsbøker byr på store forandringer, men av og til leser jeg selvhjelpsbøker hvis det er forskjellige temaer jeg synes er interessant, og ting jeg vil lære mer om. At selvhjelpsbøker skal hjelpe å forandre på tng og tang har jeg ingen tro på. Jeg er ikke naiv. Men kommer jeg over bøker med forskjellige temaer jeg interesserer meg for, leser jeg det bare fordi jeg synes det og det temaet er interessant. Vil bare understreke det. 😊

Mulig det blir en bok til mot slutten av uka, eventuelt blir det da Haiens hemmeligheter av Owen Davey. Det nærmer seg badesesong. Her i Trøndelag har vel badesesongen begynt for de fleste, så hvorfor ikke lese litt om haier da? Passer jo fint det nå. 😈😀

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar