19. februar 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Extreme Weather (A Guide to Surviving Flash Floods, Tornadoes, Hurricanes, Heat Waves, Snowstorms, Tsunamis, and Other Natural Disasters) - Bonnie Schneider
* Reasons to Stay Alive - Matt Haig
* Den siste - Alexandra Oliva

Antall leste sider i forrige uke:

476 sider (Det var en dag jeg glemte å føre opp antall sider jeg leste. Begynner å bli glemsk😊).

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Kan vi bare late som - Camilla Sandmo

Bøker som leses nå:

* Road Ends - Mary Lawson
* The Woman in the Window - A.J. Finn
* Single White Female - John Lutz

  Planlagte bøker denne uken:

* Road Ends - Mary Lawson
* The Woman in the Window - A.J. Finn
* Single White Female - John Lutz
* Døden er bare begynnelsen - Michael Winger

Forrige mandag leste jeg ut Extreme Weather (A Guide to Surviving Flash Floods, Tornadoes, Hurricanes, Heat Waves, Snowstorms, Tsunamis, and Other Natural Disasters) av Bonnie Schneider.Jeg er ikke spesielt interessert i været, men er fascinert over naturkatastrofer. Det er kjempespennende og fascinerende. Har sett mange dokumentarer om det oppgjennom årene, men ikke lest noen bøker om det, og tenkte det var på tide. Natt til tirsdag ble jeg ferdig med Reasons to Stay Alive av Matt Haig. Begge disse bøkene likte jeg dessverre ikke, og kommer nærmere inn på det i fremtidige anmeldelser. Kan ikke love når det blir. Det blir når det blir. 😊

Samme natt som jeg leste ferdig Reasons to Stay Alive, begynte jeg å leseThe Woman in the Window av A.J. Finn. Den skal jeg selvfølgelig fortsette med. Leser litt tregere på engelsk, men foretrekker å lese horror og thrillere på engelsk, så da får det bare ta den tiden det tar. Synes ofte at oversettelsene av horror og thrillersjangeren blir blasse. Synes at norsk er et fattig språk i forhold til mange andre språk, egentlig. Men det er mitt synspunkt.

I går begynte en ny samlesing med en annen bokblogger og denne gang skal vi lese Single White Female av John Lutz. Jeg så filmen for flere år siden mange ganger, og har alltid hatt lyst til å lese boka siden filmen var såpass spesiell. Så er spent på både likhetene og ulikehtene.

I går kveld rakk jeg å lese ut Den siste av Alexandra Oliva og begynte på en ny bok og det er Road Ends av Mary Lawson. Det ble ikke mange sidene, men skal fortsette med den i de nærmeste dagene.

Blir det tid til overs utover uka skal jeg begynne på Døden er bare begynnelsen av Michael Winger. Michael Winger er med i Tv - programmet Åndenes Makt. Et program jeg har fulgt med på helt fra begynnelsen. Jeg er ikke religiøs, så det er ikke derfor jeg har lyst til å lese boka, men fordi jeg har sett Åndenes Makt såpass lenge, og fordi jeg synes at det overnaturlige er fascinerende å lese om og å se filmer og dokumentarer om. Jeg respekterer de som er reilgiøse så lenge de ikke prøver å få meg til å tro på noe, bare så det er sagt. Og av det overnaturlige, hva man tror på eller ikke spiller ingen rolle. Kjempespennende er det likevel.

På Interenett de siste månedene er det en kjent historie som heter Dear David som har blitt svært populær. Det er om en mann som bor i New York som hevder at leiligheten hans er hjemsøkt av en liten gutt, og mange tilfeldigheter i livet til denne mannen oppstår. Hver gang noe skjer, oppdaterer han det på Twitter. Poenget er at historien er lite troverdig og det er lett å tro at det bare er et slags sosial media stunt eller noe, men uansett er det en kjempespennende historie. Og hva er galt med litt underholdning? Døden er bare begynnelsen er ikke akkurat om hjemsøking, men beveger seg til det overnaturlige det også.

Flere bøker blir det vel ikke da bøkene også skal leses og man kan ikke gape over for mye heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar