12. februar 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Hatchet - Gary Paulsen
* Kitty-rapporten 1: Lærling - Anonym

Antall leste sider i forrige uke:

  621 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

There's Someone Inside Your House - Stephanie Perkins

Bøker som leses nå:

* Extreme Weather (A Guide to Surviving flash floods, tornadoes, hurricanes, heat waves, snowstorms, tsunamis, and other natural disasters) - Bonnie Schneider
* Reasons to Stay Alive - Matt Haig

  Planlagte bøker denne uken:

* Extreme Weather (A Guide to Surviving flash floods, tornadoes, hurricanes, heat waves, snowstorms, tsunamis, and other natural disasters) - Bonnie Schneider
* Reasons to Stay Alive - Matt Haig
* Den siste - Alexandra Oliva
* The Woman in the Window - A.J. Finn

Natt til torsdag leste jeg ut Hatchet av Gary Paulsen, og det er den korteste boka jeg har lest så langt i år som bare var på 154 sider. Senere neste dag, på torsdag, ble jeg ferdig med Kitty-rapporten 1: Lærling av Anonym, og det var ikke en bok for meg. En norsk versjon av Fifty Shades of Grey? Jeg bare spør ... Ikke helt min kategori.

Natt til fredag begynte jeg å lese ny bok og det var; Reasons to Stay Alive av Matt Haig, som jeg skal fortsette med. Jeg skal også fortsette å lese Extreme Weather (A Guide to Surviving flash floods, tornadoes, hurricanes, heat waves, snowstorms, tsunamis, and other natural disasters) av Bonnie Schneider. Begge bøkene er sakprosa og i år har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å lese sakprosa, om temaer som interesserer meg. Jeg skal selvfølgelig ikke lese sakprosa hele tiden, men bli flinkere til å utforske den sjangeren. Har lest noe sakprosa tidligere, og det er en sjanger jeg får mer sansen for. Jeg har ikke mange sider igjen i begge disse bøkene, og blir nok ferdig med dem i løpet av de nærmeste dagene.

De neste bøkene jeg skal ta fatt på etter hvert blir Den siste av Alexandra Oliva, og The Woman in the Window av A.J. Finn. Er litt skeptisk til psykologiske thrillere for tiden. Jeg liker sjangeren ennå og det er en sjanger jeg leser mye av, men føler at de siste thrillerne, spesielt i de siste fem-seks årene har blitt svært like, noe som er synd. Jeg håper det endrer seg snart.

I helga har jeg fulgt med på sjakk som går på NRK i disse dager. Det begynte på fredag og siste dag er i morgen. 😞 Forrige fredag så jeg også åpningsseremonien av OL. Jeg bryr meg ikke om OL, men bruker å se åpningsseremonien og avslutningsseremonien for det er fint å se på. Likte spesielt godt måten de tente OL ringene på. De eneste sportsgrenene jeg følger med på er sjakk og amerikansk fotball, så OL kommer jeg ikke til å følge med på i det hele tatt, ikke før det blir avslutningsseremoni. Jeg vet ikke hva jeg skal følge videre med på etter tirsdag da sjakken er over. Farmen kjendis ble ferdig i går, CBB (Celebrity Big Brother) ble ferdig for over en uke siden. Det blir ikke så mye igjen å se på. KunThe X-Files gjenstår og Fjorden Cowboys. Skulle tro at jeg nesten ikke ser annet enn realityserier, men foretrekker vanlige TV-serier, men det er realityserier som det produseres mest av. Heldigvis erThe X-Files på Tv-skjermen med nyeste sesong. Har ikke sett så mange moderne Tv-serier fordi de fenger meg ikke like mye på samme måte som før. Moderne Tv-serier kan ikke måle seg med gamle Tv -serier og The X-Files er og blir min Tv-Serie, og Twin Peaks, Six Feet Under og Invasion (som det dessverre ble bare en sesong av). Ikke mange andre serier har klart å gjøre meg like hekta som disse nevnte seriene. Det er et savn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar