29. januar 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* 4 3 2 1 - Paul Auster
* Bruden som forsvant - Mary Higgins Clark & Alafair Burke
* Kan vi bare late som - Camilla Sandmo

Antall leste sider i forrige uke:

736  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Neverwhere - Neil Gaiman
Talte dager - Heidi Linde

Bøker som leses nå:

* The Chalk Man - C.J. Tudor
* The Safe House - Nicci French

  Planlagte bøker denne uken:

* The Chalk Man - C.J. Tudor
* The Safe House - Nicci French
* Hatchet - Gary Paulsen

Det ble litt lesing forrige uke også og en del variasjon. Natt til torsdag ble jeg ferdig med 4 3 2 1 av Paul Auster. En bok på nesten 900 sider og det gikk fortere enn det jeg trodde på forhånd, for den var veldig lettlest og interessant. Så lesingen gikk stort sett av seg selv, og det føles ikke slik med alle bøker. Jeg foretrekker store bøker, men de er ikke alltid like lett å finne.

Forrige lørdag leste jeg ut Bruden som forsvant av Mary Higgins Clark og Alafair Burke, og den likte jeg ikke i det hele tatt. Den ble for damete. Mary Higgins Clark har skrevet bedre bøker enn denne. Usikker på Alafair Burke siden jeg ikke har lest noe av henne tidligere. Uansett så var det ikke en bok for meg. Samme dag begynte jeg å lese Kan vi bare late som av Camilla Sandmo.

Natt til torsdag, etter at jeg fullførte 4 3 2 1, begynte jeg på en ny bok og det var The Safe House av Nicci French. Den skal jeg fortsette med. I går kveld, etter at jeg så siste dag av sjakkturneringenTata Steel Chess, ble jeg ferdig med ungomdsboka Kan vi bare late som, siden den var kun på 189 sider. Så den boka varte ikke så lenge. På grunn av det rakk jeg så vidt å begynne på en ny bok før uka var omme og det var; The Chalk Man av C.J. Tudor. Den hadde jeg høt mye om på Goodreads rett rundt årskiftet. Trodde jeg ikke ville lese den først, men nysgjerrigheten ble for stor. Har ikke store forventninger til den, men har likevel valgt å gi den en sjanse.

Når jeg blir ferdig med en av bøkene jeg leser i nå, er neste bok Hatchet av Gary Paulsen. Jeg leser mest horror og thrillere, men man må ha litt action av og til også.

I går bleTata Steel Chess Tournament siste dag sendt, så det blir vel en stund til neste gang det er sjakk på TV. Førstkommende helg (søndagsnatta) er det Super Bowl og håper at Viasat 4 sender det i år også.

2 kommentarer:

 1. Du får virkelig lest mye Ina, det er nesten som jeg er litt misunnelig! Jeg klarer ikke få lest noe særlig. Jeg føler ikke at leselysten er borte, men fibromyalgien min er virkelig ille og jeg har ikke så mye overskudd. Når jeg i tillegg skal klare to skolefag er det ikke mye igjen av meg :-) Jeg håper at når det blir mildere i været så skal alt bli så mye bedre!
  Ha en riktig fin, ny uke, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk. :) Håper du vil føle deg bedre etter hvert. :/

   Har veldig lite overskudd jeg også på grunn av helsemessige årsaker, men prøver å lese litt hver dag siden jeg ikke har jobb/skole å gå til, og ikke har så mange andre hobbyer. Samtidig liker jeg å være produktiv så lenge jeg er i stand til det. Så prøver å sette av noen timer med lesing hver dag. :)

   Ønsker deg god bedring og lykke til med skolefagene. Husk å ta pauser underveis. Det er viktig. Tusen takk og i lige måde. :) Før du vet ordet av det får du mer tid og overskudd til å lese mer igjen. :)

   Slett