13. mars 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Dark Tower 5 (Wolves of the Calla) - Stephen King

Antall leste sider i forrige uke:

 429 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

How to Be Both - Ali Smith
Ask the Bones (Scary Stories from Around the World) - Arielle North Olson & Howard Schwartz

Bøker som leses nå:

Levende og døde - Han Kang
James Franco spytter når han snakker - Erik Eikehaug
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
 * Saturday - Ian McEwan

 Planlagte bøker denne uken:

  Levende og døde - Han Kang
James Franco spytter når han snakker - Erik Eikehaug
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* Saturday - Ian McEwan
  * Med kaldt blod - Truman Capote
* Melodien lever videre - Mary Higgins Clark

I går ble jeg ferdig med bok fem iThe Dark Tower serien av Stephen King, som heter Wolves of the Calla. Den gikk fortere enn forrige bok for Wolves of the Calla var det mye fart i. Har neste bok i serien klar allerede for den bestilte jeg samtidig med Wolves of the Calla. Neste bok i serien heter Song of Susannah.  

Jeg skal også fortsette å lese videre i Levende og døde av Han Kang og James Franco spytter når han snakker av Erik Eikehaug, som jeg har kommet videre i. Jeg skal også lese videre iSaturday av Ian McEwan og Necronomicon av H.P. Lovecraft som jeg har hatt litt på vent i det siste på grunn av mange bøker, men skal ta igjen den lesingen. Av og til baller det på seg med bøker.

I januar samleste jeg Pretty Girls av Karin Slaughter med youtuberen Bookworms Buddy og vi ble enige på Goodreads å samlese igjen, og denne gang blir det In Cold Blood av Truman Capote. Både jeg og hun har lest den før. Hun leste den en gang på 80 - tallet og jeg leste den i 2008. Det er sjeldent jeg gjenleser bøker, men har ikke noe i mot det. Jeg glemmer aldri handlingen i en bok uansett hvor mange år det er gått, men det blir spennende å se om jeg oppdager detaljer i boka som jeg kanskje ikke oppdaget da jeg leste den for ni år siden. Det blir spennende å se. Jeg foretrekker å lese slike bøker på engelsk, men siden jeg allerede har den norske utgaven, så blir det på norsk. Jeg orker ikke å eie to kopier av samme bok, en på norsk og en på engelsk. Det blir for dumt, så leser heller den utgaven jeg allerede har. Vi kommer forhåpentligvis til å starte på den midten av uka.

Jeg og Birthe, som jeg også samleser Saturday av Ian McEwan og som jeg samleser The Dark Tower serien med, kommer nok til å starte på neste bok i serien etter hvert. Jeg vet bare ikke når i skrivende stund, så derfor fører jeg ikke opp boka akkurat nå. Tar det litt spontant.

Om det blir flere bøker gjenstår å se. Liker å ha mulighetene åpne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar