10. oktober 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


 Bøker jeg leste i forrige uke:

Verdens lys - James Lee Burke
(Nemi) Med Grimm og Gru - Lise Myhre

Antall leste sider i forrige uke:

359 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

 
Bøker som leses nå:

The Awakening of Sunshine Girl - Paige McKenzie (horror, fantasy/ungdom) 
Havboka, eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider - Morten A. Strøksnes (sakprosa/voksen)
The Waste Lands (The Dark Tower, #3) - Stephen King (western, science fiction, fantasy, horror/voksen)

Planlagte bøker denne uken:

The Awakening of Sunshing Girl - Paige McKenzie (horror,fantasy/ungdom)
Havboka, eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider - Morten A. Strøksnes (sakprosa/voksen)
The Waste Lands (The Dark Tower, #3) - Stephen King (western, science fiction, fantasy, horror/voksen)
Blind forbannelse - John Saul (horror/ungdom, voksen)
This House is Haunted - John Boyne (horror/voksen)

Jeg ble ikke ferdig med The Awakening of Sunshine Girl av Paige McKenzie så jeg skal fortsette med den og Havboka av Morten A. Strøksnes. Og The Waste Lands av Stephen King. Blir jeg ferdig med en av disse får jeg begynne på Blind forbannelse av John Saul siden det ikke ble noe av i forrige uke.

"Målet" mitt for denne uka blir å lese ferdigThe Awakening of Sunshine Girl og Havboka. Så begynne på Blind forbannelse av John Saul og This House is Haunted av John Boyne. John Boyne er mest kjent for bokaThe Boy in the Striped Pajamas (en veldig bra bok jeg leste for en del år siden), men han har også skrevet horror. Halloween er jo på vei og vi har allerede entret skrekkmåneden. Jeg leser som nevnt horror året rundt, men hvorfor ikke i selve skrekkmåneden oktober også?

Og jeg så nettopp presidentdebatten runde nummer 2, som nettopp er avsluttet og gruer meg til presidentvalget er over for da vet jeg ikke hva jeg skal følge med på. Har vært interessert i amerikansk politikk siden 2000, men norsk politikk bryr jeg meg nada om. Det nesten kjeder meg i hjel. Det skulle ha vært omvendt, men jeg er visst omvendt når det gjelder det meste:)

Skal prøve å lese mer fremover, men det har vært mye politikk å følge med på for tiden så har ikke lest så mye som ønsket selv om jeg leser hver dag, men følger en YouTubekanal som heter Donald Trump Speeches & Events. Der sender de alle livesendingene fra rallytalene hans som er nesten hver kveld fra midnattstider og utover natta (tidspunktene varierer veldig fra kveld til kveld siden de sender fra lokaltid), så jeg har fulgt med på det. Jeg sier ikke at jeg støtter og er enig med alt det han sier og gjør, men vi som visste hvem han var før han ble presidentkandidat, vet godt om oppførselen hans fra før, så det som kommer frem i media synes jeg ikke sjokkerer i det hele tatt. For han er nesten mest kjent for oppførselen enn alle eiendommene han eier. Selv om jeg ikke liker alt han gjør og sier, så har jeg likevel sansen for ham og må bare innrømme at han er fascinerende. Ikke hat meg av den grunn:)  Skjønner godt hvorfor mange er så i mot ham, men vi som visste om ham før han kom inn i politikken, vet han er sjokkerende, vågal og alt det der, så det sjokkerer ikke i det hele tatt. Har heller ingen tro på at noen er skinnhellige bare så det er sagt. Alle har sine feil og mangler. Sånn er det bare. Jeg klarer ikke å se humoren i alt, men klarer å se sarkasme i absolutt alt. Tror det er det eneste "talentet" jeg har:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar