24. januar 2016

(En smakebit på søndag) Søndager med The Supremes av Edward Kelsey Moore

 
 (Bildet er lånt fra Flukten fra virkeligheten som brukes i denne sammenheng).

Som regel foretrekker jeg å legge ut ett innlegg i løpet av en dag på bloggen istedet for to, men i dag ble det bare sånn. Jeg la ut en bokanmeldelse i morges og tenkte jeg egentlig skulle gjøre det i går, men jeg var ikke i form til det.

Og nå er det lenge siden jeg har vært med på Maris En smakebit på søndag hvor man deler en liten tekst fra en bok man leser i nå og deler linken på hennes blogg. Jeg tror ikke jeg har vært med på Maris spalte siden 2013 eller 2014? Jeg husker ikke. Siden jeg lever som en eremitt så tenkte jeg det var på tide å "sosialere" seg sitt:) Trykker du på denne liken; Flukten fra virkeligheten, kommer du til Maris søndagsspalte hvor det er flere smakebiter fra mange forskjellige bøker.

Det er ikke sikkert at jeg kommer til å delta hver søndag. Vi får se.

Min smakebit er fra boka; Søndager med The Supremes og det er en bok som jeg har tenkt å bli ferdig med i kveld for den boka tar livet av meg snart. Jeg har holdt på med den i litt over en uke, og hverken handlingen eller skrivemåten er ikke noe for meg. Men jeg avbryter aldri en bok og gleder meg til å bli ferdig med den.

Beklager for dårlig bilde, men det ble tatt etter mørkets frembrudd.


Her er en smakebit fra boka:

Da blikket hennes trukket mot midten av bordet, og første gang la hun merke til den nye duken. Restauranten hadde åpenbart fått en ny logo. Midt på duken, og midt på alle de andre dukene i rommet, var det malt en krans av frukt og grønnsaker som formet ordene "Spis så mye du orker". Inne i kretsen av produkter var et par skinnende røde lepper med en sterkt rosa tunge som stakk frem mellom dem.
s. 28


PS: Beklager for særdeles lite spennende smakebit, men selve boka er ikke voldsom spennende den heller, men jeg kommer meg nok gjennom den også.

6 kommentarer:

 1. tack för smakebiten! helt okänd bok för mig. verkar inte som om du är så förtjust i den

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen årsak. Og du har helt rett. Jeg liker den ikke så godt dessverre. Det er ikke min type bok:/

   Slett
 2. Tack för smakbiten!

  SvarSlett