18. januar 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

 Knuste hjerter og halve sannheter - Geir Sætre

Antall leste sider i forrige uke:

536  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Say her name - James Dawson
Himmelfall - Kari F. Brænne
After Midnight - Richard Laymon

Bøker som leses nå:

Søndager med The Supremes - Edward Kelsey Moore (roman/voksen)
Jeg gir deg sola - Jandy Nelson (roman/ungdom)

Planlagte bøker denne uken: 

Forrige fredag begynte jeg på Søndager med The Supremes og skal fortsette med den, og Jeg gir deg sola har jeg lest i litt over en uke, men det gjør meg ikke noe. Hva er vitsen med å stresse når man leser? Jeg har det i hvert fall ikke travelt, og når jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på Irma Dahl (Den dedikerte begravelsesagenten) av Kristine S. Henningsen. Har som håp å begynne på en bok til før uka er over. Tar det som det kommer.

Ellers har snøen kommet for fullt og den kom i går. Æsj! Jeg hater snø. Den er fin å se på, men veldig upraktisk. Så håper at snøen forsvinner sabla fort. Jeg foretrekker høsten. Jeg er og blir et høstmenneske:) Jeg kan bare snø inn for min del for jeg har rikelig med lesestoff så jeg går ikke tom for det:)

Selv om jeg ikke stresser med lesingen så håper jeg at jeg leser mer denne uka. Bruker som regel å lese rundt 2-3 bøker i løpet av en uke, og skal komme meg på det nivået igjen, selv uten stress. Det er så mange bøker som venter på å bli lest og som jeg vil lese.

I forrige mandagsinnlegg utfordret jeg meg selv til å skrive tre bokanmeldeser for den uka, og merkelig nok så klarte jeg det.

2 kommentarer:

 1. Linda18:46

  Noen bøker tar bare lenger tid å lese enn andre :) Bra jobba med anmeldelser! Kommenterer sjelden men leser det meste av det du legger ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda og beklager for sent svar for meg:)

   Det er sant. Noen bøker trenger mer tid enn andre. Det har du rett i:) Det har ikke noe å si om bøker er smale eller tykke for begge deler kan ta tid for noen trenger mer tid til å reflektere over mens man leser:) Men jeg har det ikke travelt så det går bra.

   Tusen takkfor det og velkommen tilbake:)

   Slett