11. januar 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Fjellets skygge - Gregory David Roberts
De fortaptes øy - Melissa de la Cruz

Antall leste sider i forrige uke:

690  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Høytleseren på 06.27 - toget - Jean - Paul Didierlaurent
Bøker som leses nå:

Knuste hjerter og halve sannheter - Geir Sætre (roman/voksen)
Jeg gir deg sola - Jandy Nelson (roman/ungdom)

Planlagte bøker denne uken: 

Jeg begynte med Knuste hjerter og halve sannheter av Geir Sætre mandag i forrige uke så med den boka har det ikke gått så fort, men skal bli ferdig med den i en av de førstkommende dagene. Og natt til lørdag begynte jeg så smått på Jeg gir deg sola av Jandy Nelson så jeg skal selvfølgelig fortsette med den også. Når jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på Søndager med The Supremes av Edward Kelsey Moore. Har også som mål å begynne på en bok til før uka er over.

Og jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å skrive anmeldelser oftere. I det siste har det vært bare en eller to anmeldelser i uka, men skal prøve å få til tre hver uke. Før i tiden skrev jeg rundt fire anmeldelser på en uke, men det vet jeg ikke om jeg har kapasitet til lenger:) Men skal i hvert fall prøve å få til tre anmeldelser så lenge det går hver uke. Jeg liker ikke at ting står altfor stille (selv om jeg er en veldig rolig person), og liker å holde bloggen aktivt jevnlig. Det er sånn jeg liker det og jeg gjør så godt jeg kan. 

Ellers er det stille og rolig. Det er ikke all verdens som skjer.

4 kommentarer:

 1. Knuste hjerter og halve sannheter har jeg ikke hørt om før. Jeg slo den opp og den hørtes ganske spesiell ut :-) Jeg gir deg sola hadde jeg tenkt å lese en dag, men så ble det ikke noe med meg :-)
  Jeg tenkte at Høytleseren på 06.27 - toget ikke helt var din type bok og når jeg nå leser hva du har skrevet om den så var den ikke det heller :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager for sent svar fra meg. Av og til er jeg ofte online og andre dager orker jeg nesten ikke å logge meg på. Det varierer veldig:)

   Knuste hjerter og halve sannheter er meget spesiell så langt. Det skal være sikkert og visst, så du har helt rett i det:) Jeg også har utsatt Jeg gir det sola, meget lenge nå og tenkte at nå var det på tide. Greit å fi ting unnagjort:)

   Hehe, ja Høytleseren på 06.27. - toget var ikke helt min type bok nei. De fleste feel-good romaner prøver for hardt og ofte treffer ikke humoren meg for den er ikke rå nok og ikke sarkastisk nok. Har ikke noe i mot å lese feel-good romaner, men har ikke funnet noe bra fra den sjangeren ennå. I hvert fall ikke ofte:)

   Slett
 2. Jeg syns du er utrolig flink til å planlegge lesingen din og ganske så imponert over at du standhaftig leser ferdig bøker som ikke fenger deg. Der har jeg noe å strekke meg etter ;) Her i nord skjer det heller ikke så mye. Har en liten frøken som har vært syk i over en uke, så vi koser oss inne i kulden :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:) På slutten av hver måned skriver jeg ned en liste over bøker jeg skal lese i neste måned, osv. Og holder meg til disse listene. Det er den eneste strategien jeg har her i livet:)

   Jeg har bare ikke samvittighet til å avslutte bøker jeg ikke liker fordi jeg greier det bare ikke så jeg leser alltid til siste side selv bøker jeg ikke liker. Plager meg gjennom det:)

   God bedring til din lille frøken, og hold dere inne i varmen. Det er jo ikke noe å gjøre ute i kulden likevel:)

   Slett