4. januar 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Himmelfall - Kari F. Brænne

Antall leste sider i forrige uke:

797 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Hellig ku - David Duchovny

Bøker som leses nå:

Knuste hjerter og halve sannheter - Geir Sætre (roman/voksen)
Fjellets skygge - Gregory David Roberts (roman/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Da er jula over og hverdagen på plass for de fleste.

Rett før midnatt i går ble jeg endelig ferdig med Himmelfall av Kari F. Brænne. Som sagt så avbryter jeg aldri en bok samme hvor mye jeg misliker den, så den var det godt å bli ferdig med siden det ikke var helt min sjanger. I dag begynner jeg med en ny stuelektyre og det blir; Knuste hjerter og halve sannheter av Geir Sætre. Og jeg skal fremdeles lese Fjellets skygge av Gregory David Roberts, og den liker jeg så det har ikke noe å si at den tar litt tid.

Siden leselysten har så smått kommet tilbake håper jeg å begynne på en bok til før uka er omme og da blir det; De fortaptes øy av Melissa de la Cruz. Det er en bok jeg aldri har hørt om før, og helt ærlig så er jeg mer nysgjerrig på bøker som er mer ukjente enn de som er kjempepopulære og som blir hauset opp.

Ellers er det en rolig start på nyåret som vanlig og jeg skal lese mye mer enn det jeg har gjort den siste måneden. 

PS: I går laget jeg en liste over oppturer og nedturer i bøkenes verden 2015 og listen finner dere her

Og jeg hater virkelig mandager. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det har vært sånn så lenge jeg kan huske. Mange "gleder" seg til mandag og ny uke, og nye mulighter, men det synes jeg er bare teit. Det er bare starten på enda en uke og ikke mer enn det:)

2 kommentarer:

 1. God følelse å bli ferdig med en bok det har tatt litt tid å komme gjennom. Håper den maskuline humoren til Geir Sætre passer deg bedre. Enig med deg, mandager er oppskrytt, er det virkelig mange som liker mandager? Det tror ikke jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig. Det føles veldig godt å bli ferdig med en bok man har lest lenge i og som ikke helt fenger og som ikke er så spennende.

   Det er sikkert ikke mange som elsker mandager, men det er utrolig mange som vil få oss til å tro at de elsker mandager:) Men det kjøper jeg ikke;)

   Slett