28. desember 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Ingen. Tror det er første uka i hele år jeg ikke har fullført en eneste bok.

Antall leste sider i forrige uke:

  122 sider (Så lite at det er flaut).

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Pondus (fjorten av samme sorten) - Frode Øverli

Bøker som leses nå:

Himmelfall - Kari F. Brænne (roman/voksen)
Fjellets skygge - Gregory David Roberts (roman/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Jeg leser fremdeles Himmelfall av Kari F. Brænne, og Fjellets skygge av Gregory David Roberts. Jeg er ikke ferdig med dem ennå for det er noen mursteiner. Mursteiner skremmer ikke meg, men de tar naturligvis lenger tid enn andre bøker, og er det noe jeg har så er det tid. Rikelig av tid. Så det får ta den tiden det tar.

I tillegg leser jeg også noen julehefter og andre tegneserier som jeg også har lyst til å anmelde.

Og dette er det siste mandagsinnlegget for i år. Torsdag er det nyttårsaften. Selv har jeg ingen forhold til nyttårsaften. Fyrverkeri er vakkert det, men jeg er ikke en person som tror på nye muligheter neste år osv, bare av å se på fyrverkeri og for at årstallet bytter ett siffer. Jeg er ikke så naiv:) Årene er som de er. De er temmelig like. De har lett for å bli det samme. Jeg er en ganske nøktern og realistisk person:) Og jeg skal feire nyttårsaften hos foreldrene mine, og overnatte der.

Ellers skal jeg få lest mer enn det jeg gjorde i forrige uke for det var latterlig lite og jeg har mye å ta igjen. Skal få til noen anmeldelser litt oftere også for tar ikke ferie selv om det er jul. 

Håper også at leselysten tar seg opp for den har forsvunnet tre ganger siden august. Hvorfor, det aner ikke jeg. Men har så mange bøker som skal leses, så har ikke samvittighet til å ha dårlig leselyst:)

8 kommentarer:

 1. Jeg har Himmelfall i bokhylla, men i motsetning til deg blir jeg litt matt av slike mursteiner og klarer liksom ikke helt å gi meg i kast med dem. Gleder meg til å lese omtalen din når du er ferdig med den. Håper du har fine juledager, og ser frem til å følge deg videre i det nye året :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jeg kjenner den følelsen. Ble veldig fort matt jeg også bare av å se på slike mursteiner, men nå har jeg lest så mange mursteiner på norsk og engelsk, så når man først kommer inn i det så blir man vant til det:) Utrolig hva man venner seg til:)

   Litt usikker på hvordan jeg liker Himmelfall, men en hel vurdering fra meg blir det:) Jeg gir jo aldri opp en bok:)

   Og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg setter pris på det. Håper du også har hatt og får en fin jul videre, og ønsker deg allerede et godt nytt år hvis vi ikke snakkes før den tid:)

   Slett
 2. Ønsker deg i stedet for en riktig god FREMTID! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, fint å se deg igjen, lenge siden sist:)
   Og takk for det:) Godt at noen er positive:) Bra at dere er positive siden jeg er altfor realistisk og tar ting som det kommer:) Jeg ønsker også det samme til deg:)

   Slett
  2. Har rett og slett hatt det altfor travelt pluss hatt tankene mine på andre ting. Savner å være I bokboble, men håper på bedre tider snart... Møtes et sted på veien oppover!

   Slett
  3. Skjønner og det er helt forståelig. Men koselig at du gir lyd fra deg her inne når du får tid til det:) Og gleder meg til å følge din blogging videre:)

   Slett
 3. Selv om jeg leste flere sider enn deg forrige uke, er også min leselyst på et lavt nivå. Jeg håper å se flere innlegg fra deg fremover. Enig med deg angående nyttårsaften, det er bare noe symbolsk. Alt er det samme før og etter. Før om årene satte jeg med mål osv for kommende år - det er det slutt med. Det får bli det det blir, og håpe på det beste. Det gjør jeg også når det gjelder din situasjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har aldri lest så lite på en uke før. Og desember har vært den dårligste innsatsen så langt når det gjelder lesing for denne måneden har jeg bare fullført to bøker, hehe. Som regel fullfører jeg 8 - 10 bøker i løpet av en måned. Men leselysten har ikke vært på topp så det får jeg jobbe med i januar, og lese hardt og mye:)

   Vi er temmelig like når det gjelder nyttårsaften. Godt å vite, synes ikke det er noe spesielt med det. Ikke er jeg på fest. Drar heller hos foreldrene mine og overnatter der som jeg har brukt å gjøre de siste nyttårsaftene og jeg blir ingen drømmer av å se på fyrverkeri. Det er vakkert, men det gir meg ikke mer håp og slike ting. Er enig at det bare er symbolsk og ikke mer enn det.

   Før da jeg var yngre satte jeg meg ned med mål for det nye året jeg også, men det har jeg sluttet med for lenge siden. Ting får bli som det blir og alle årene er jo stort sett det samme likevel, akkurat som dagene:)

   Takk for det, og håper du også får en fin kveld selv om vi ikke er fan av denne dagen, hehe og ønsker deg godt nytt år om vi ikke snakkes igjen før.

   Ser frem til dine blogginnlegg i neste år jeg også for du skriver så grundig og reflektert. Så håper du fortsetter med det:) Og jeg skal prøve å blogge mer i løpet av uka og selvfølgelig neste år også:)

   Slett