19. oktober 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Say her name - James Dawson
Akademimordene - Martin Olczak

Antall leste sider i forrige uke:

397 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Du er her - Anne CH. Østby
Der regnet faller - Catherine Chanter

Bøker som leses nå:

After Midnight - Richard Laymon
Evna (Ravneringene, #3) - Siri Pettersen

Planlagte bøker denne uken: 

Natt til lørdag ble jeg ferdig med Say her name av James Dawson og begynte så vidt på Evna som er min nye nattlektyre, og Evna er siste bok i trilogien Ravneringene av Siri Pettersen. Og i dag skal jeg begynne på After Midnight av Richard Laymon. Jeg har lest noen Richard Laymon bøker før for mange år siden og han er en slags B - versjon av Stephen King. Richard Laymon skriver også horror, men hans bøker er mer i det humoristiske hjørnet, gjerne skrekkomedielignende bøker der man ikke kan ta noe alvorlig, bare la seg underholde, hvis du skjønner hva jeg mener? Bøker jeg har lest av Richard Laymon er: No Sanctuary, Allhallow's Eve, og Among the missing.

Hvis det blir tid til overs før uka er omme, skal jeg begynne på; De dødes avtrykk av Lena Ranehag, som er mest kjent fra tv-programmet Åndenes makt (hun er ikke med i alle episodene, men er en av de "synske"). Åndenes makt hadde premiere i 2005, og jeg har fulgt med på hver eneste episode siden. Av og til ser jeg også på et lignende program på youtube som heter A haunting (som gikk på tv før). Synes at slike overnaturlige programmer er interessant å se på.

3 kommentarer:

 1. Richard Laymon er min favorittforfatter. Har lest alt av ham. De du allerede har lest er blant de dårligste da(men likevel bra), etter min mening.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet ikke om du vet hvilke bøker jeg har lest av Laymon jeg da, men jeg kan nevne det. Jeg har lest Blood Games, Night in the lonesome October. No Sanctuary, Among the missing, Allhallow's Eve, After Midnight og In the dark. Jeg ser på Richard Laymon som en slags b-versjon av Stephen King. Stephen King er min favoritt forfatter og han skriver kvalitetshorror og jeg ser på Richard Laymons bøker mer som skrekkomedier;) Jeg kan ikke noe for det;)

   Takk for kommentar og hjertlig velkommen tilbake. Alltid kjekt å se nye fjes her:)

   Slett
  2. Ps: Jeg nevnte ikke alle bøkene jeg har lest av Laymon i innlegget for det er ikke alle jeg har skrevet om for noen leste jeg før jeg hadde blogg:)

   Slett