18. oktober 2015

Bloggen har fått en ny spalte på menyen, nemlig tegneserier.
Bloggen har fått en ny spalte som dere ser under toppbildet helt til høyre som heter tegneserier. Jeg har begynt å få litt tegneseriebøker og hefter fra forlag og det egner seg best i en egen spalte. Spalten er foreløpig tom, men jeg  kommer til å lese noen tegneserier i løpet av november, så det er bare å følge med.

Som nevnt i spalten kommer jeg ikke til å ta med tegneseriebøkene eller heftene med i 100 bøker i løpet av året utfordringen. Det blir på en måte ikke det samme, men kommer til å anmelde bøkene på lik måte som andre bøker.

Blir litt uvant for meg å anmelde tegneserier. Har lest noen, men det går mest i Donald som jeg abonnerer på:) Men greit å bli bedre kjent med tegneserieverdenen også :)

4 kommentarer:

 1. Det er ikke bare bare å bevege seg inn i en uutforsket sjanger, om en kan kalle det det. Det er vel et annet format kanskje? Eneste tegneserien jeg har lest er Fallteknikk av Inga H. Sætre, som jeg leste for to år siden. Ta gjerne en titt her, kanskje den er noe for din nye interesse :) http://tinesundal.blogspot.no/2013/10/fallteknikk-av-inga-h-stre-en-utfordring.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det skal være visst:) Er ingen stor tegneserieleser jeg heller. Jeg er oppvokst med Donaldblad og i fjor bestemte jeg meg for å abonnere, noe jeg gjør ennå. Andre tegneserier jeg har lest litt sånn av og på er: Nemi, Tommy & Tigern og Fantomet. Så noen tegneserieekspert er jeg ikke, men greit å prøve noe nytt og utvide lesehorisonten ennå mer:) Takk for link, jeg skal ta en titt:)

   Slett
 2. Jeg har blitt veldig glad i tegneserier nå de siste par årene. Favoritter hos mer er for eksempel Castle Waitin av Linda Medly og Saga av Brian K. Vaughan og Fiona Staples :) Det er så utrolig mye forskjellig innenfor dette formatet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, ja det skal være visst. Det er visst vidt bredde i tegneserieverdenen også og det spørs hvor avansert tegneserieleser jeg blir, hehe. Får begynne med Pondusboka jeg har fått i posten og få en myk start og så utfordre meg selv dypere i tegneserieverdenen:) Så har dere flere tips underveis så er det bare å komme med det:)

   Slett