4. oktober 2014

Høstlige bokmerker

Ingen tvil om at høsten er her, og godt er det! (Nok en gang, ikke meningen å virke positiv, altså) ... Men høsten er og blir min favorittårstid. Den mørkeste tiden i året:)

I den anledning har jeg laget noen bokmerker bare for å ha noe å gjøre. Jeg liker å male landskap så realistisk som mulig, men i og med at jeg ikke er i form nå pga svimmelhetsanfallene som jeg er i utredning for, så har jeg ikke konsentrasjon eller energi til å sitte lenge med sånt lenger, så dermed skapte jeg heller nå en abstrakt form for høst. Vanligvis foretrekker jeg å male på lerret og male så realistisk som mulig, men siden jeg ikke har energi eller konsentrasjon nok til å sitte med sånt nå, så har jeg tatt den enkle varianten og lekt meg med tusjer istedet og abstrakt form. En forenklet versjon. Som sagt foretrekker jeg å male på en realistisk måte, men det blir for langdrygt for meg nå som jeg sliter med formen. Det må jeg vente til dagsformen blir bedre. Så nå blir det heller litt eksperiementering med tusj, farger og abstrahering. Så får jeg heller gjøre noe mer avansert når jeg er i bedre form.

Så her ble resultatet etter litt "leking" uten mål og mening:


Nå har jeg bokmerker en stund fremover. Tidligere har jeg bare rotet bort de jeg hadde og i det siste har jeg brukt kjøpte bokmerker til pynt i bokhyllene mine.

Senere denne måneden skal jeg lage Halloween bokmerker, men da på et mer "ordentlig" vis.

Jeg også må jo ha noe å gjøre i all denne dødtiden;)

11 kommentarer:

 1. Fine bokmerker! Det minnet meg om at jeg har noen halvferdige liggende en eller annen plass her- må sjå om jeg finner igjen dem så "prosjektet" kan avsluttes :o)
  Håper de finner ut av den svimmelheta di: jeg har i alle år sagt at man blir invalidisert av migrene, men jeg trur jeg må moderere meg. Migrene er i det minste "bare" anfall med ujevne mellomrom, den svimmelheta di... Så utmattende og frustrerende det må være!! Håper du klarer å slappe av og kose deg litt med bøker og pusling inni mellom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten: jeg har akkurat hørt ferdig "Marmor" som lydbok, og likte den kjempe-kjempe-godt!! Håper den faller i smak!

   Slett
  2. Hei og så gøy! Håper du også viser frem bokmerkene dine. Det hadde vært artig å få se:) Migrene er vel heller ikke gøy. Heldigvis er jeg ikke en av de som strever med det, men det er visst mange som sliter med det. Og ja, svimmelhet er noe herk. Det er noe man ikke kan kontrollere. Det er det verste og det går utover energien. Og utredning tar jo som kjent litt tid så da prøver jeg å finne på alt mulig for å få tiden til å gå. Det er jo mye dødtid.

   Så bra at du likte marmor så godt. Det gir meg forhåpninger:) Så spørs det om hvordan jeg liker den etter hvert:)

   Slett
 2. De var fine! Og jeg gleder meg til å se de halloween- inspirerte! Si i fra hvis du vil selge noen, da. Jeg vil gjerne kjøpe original Ina bokmerke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Har ikke funnet ut hvordan jeg skal gjøre Halloween bokmerkene ennå, men finner vel på en løsning. Kommer vel heller til å gi bort i stedet for å selge hvis du/noen ønsker bokmerke:) Så bare rop ut hvis du/dere ser noen bokmerker som er av interesse:)

   Slett
 3. Så fine de er…:)

  SvarSlett
 4. Den enkle varianten? Hehe, det må kun være enkelt for en som kan det, for en lekkvinne som meg selv så dette ganske avansert og vakkert ut <3 Kanskje du i fremtiden burde vurdert å lage litt forskjellig og selge på f.eks. Epla.no?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Og takk:) Hehe, jeg er vel en avansert person som gjerne vil gjøre ting litt avansert:) Hm, vet ikke om jeg har noen fremtid i å selge selvlagde ting (gjør jo dette mest for moro skyld og for å ha noe å gjøre), men en interessant tanke:) Ha en god søndag:)

   Slett
 5. Kjempefine bokmerker! Du er dyktig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Det var en fin tilbakemelding:)

   Slett