8. januar 2014

I Bokhylla er endelig på Facebook!

Egentlig foretrekker jeg å bare legge ut ett innlegg pr dag, men i dag gjør jeg et lite unntak. Jeg var veldig tidlig ute med å bruke bloggen gjennom twitter, men nølte lenge med å bruke bloggen gjennom facebook. Hvorfor, aner jeg ikke. Har alltid vært skeptisk og liker gjerne å være litt privat. Det er ikke mange som vet at jeg driver en bokblogg, men jeg hungrer etter å prøve noe nytt gjennom bloggen. Utvikle den på en måte. Følte at jeg var den eneste som hadde en blogg uten facebookside. Skulle tro jeg var fra urtiden. Jeg har lenge hatt personlig profil på facebook som jeg nesten aldri aktiviserer for jeg har aldri noe spennende eller noe interessant å fortelle om, men hvorfor ikke legge ut blogginnlegg gjennom bloggsiden på facebooko istedet, siden jeg begynte med det ganske tidlig på twitter. Det skader jo ikke å prøve ...

Selv om dette er litt skummelt, og og beklager at facebooksiden ser litt klønete ut, men jeg har aldri koblet til bloggen på facebook før, så jeg er bare en nybegynner sådan, men det ordner seg sikkert etter hvert som jeg blir kjent med opplegget. Jeg er jo en nysgjerrig person og liker å gjøre noe nytt. Prøve meg litt frem og se hvordan det går.

Selv om jeg sikkert er en av de tregeste og en av de siste som endelig kobler bloggen til facebook, så er det vel bedre sent eller aldri?

Velkommen!

For å like I Bokhylla på facebook trykk her  eller rull ned siden og finn facebookboksen på høyre sidebar:)

6 kommentarer:

 1. Nå har du 3 liker :) Du er ikke den siste, jeg har ennå ikke fått fingeren ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du er en av de som liker og det er godt å vite at jeg ikke er den eneste som er treg her i verden:)

   Slett
 2. 9 likes :)
  Og eg har heller ikkje side på Fb..

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:)
   Det tok meg flere år før jeg opprettet bloggside på facebook, men tenkte nå at tiden er inne. Kanskje du også lager deg en side på fb etter hvertt? :) Ha en fin kveld.

   Slett
 3. Gratulerer; it was about bloody time :D

  Mvh
  Rune (http://shoottheshow.com/)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, bedre sent enn aldri:)
   Jeg er en ekspert til å tenke skal/skal ikke i evigheter:) Haha

   Slett